Skip to content
Bert Plantagie Avia Fauteuil
Bert Plantagie Avia Fauteuil
Vanaf 1482.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Avia Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Bert Plantagie Avia Fauteuil

Vanaf 1482.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Avia Fauteuil

Fauteuil Avia uit de collectie van bert plantagie is een ontwerp van de toonaangevende designer Frans Schrofer. Voor de organische belijning van de oorfauteuil heeft Schrofer zich laten inspireren door de luxe luchtvaart, lucht en wolken die zich boven onsr bevinden. Dankzij comfortabele materialen en zachte ronde vormen word je zalig zacht omarmd door Avia.

Avia is volledig naar wens samen te stellen in diverse stof- en leersoorten, in uni- of duo-stoffering. en (contrasterende) stiknaden. Het draaibare onderstel heeft de uitstraling van een propellor, en is verkrijgbaar in chroom en verschillende lakkleuren. De relaxstoel is kantelbaar middels de hendel, die in de kleur van het onderstel wordt uitgevoerd. Naast getoonde uitvoering is fauteuil Avia uit te voeren met hoge rugleuning. Combineer met de Avia voetenbank voor extra comfort. 

Ontdek de mogelijkheden en kom proefzitten op draaifauteuil Avia in onze bert plantagie brandstore in Zutphen en laat je adviseren door onze experts.

 
Bert Plantagie Avia Fauteuil
Bert Plantagie Avia Fauteuil