Skip to content
Bert Plantagie Parade Eettafel
Bert Plantagie Parade Eettafel
Vergroten
  • Bert Plantagie Parade Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Bert Plantagie Parade Eettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Parade Eettafel

De speelse combinatie van verschillende materialen geeft eettafel Parade van Bert Plantagie een moderne doch ambachtelijke uitstraling. Voor het tafelblad kan gekozen worden uit rustiek noten- of eikenhout en verschillende lak of olie afwerkingen. Het bijzondere onderstel heeft ronde poten en er kan gekozen worden om deze volledig uit metaal of in een combinatie van hout en metaal te leveren. De poten lopen iets schuin uit, waardoor de tafel extra veel ruimte voor stoelen of een eetkamerbank biedt. De tafel kan ook met vierkante poten en een ovaal tafelblad geleverd worden.

Ontdek de mogelijkheden van eettafel Parade van Bert Plantagie in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1615418
Breedte 100 cm
Diepte 77 cm
Lengte 240 cm
Materiaal Hout
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer