Skip to content

Binnenkijken Bij Casa Schilperoort

Laat je inspireren door de binnenkijker bij Annoushka, waar design en japandi samenkomen als nooit tevoren! Met natuurlijke tinten en design van Secto, Design on Stock en Studio Henk, heeft ze een unieke stijl gecreëerd.

Binnenkijken bij Casa Schilperoort

Welkom in het stijlvolle Casa Schilperoort, waar de serene wereld van Japandi design harmonieus samensmelt met vooruitstrevend design. Bij het binnenstappen in haar huis, wordt je omarmd door een sfeer die zowel rustgevend als esthetisch verfijnd is. Annoushka heeft met een oog voor detail en een passie voor natuurlijke schoonheid, een woonruimte gecreëerd die de essentie van Japandi – een blend van Japanse eenvoud en Scandinavische functionaliteit – perfect belichaamt, verrijkt met topstukken van Secto, Design on Stock, en Studio Henk.

Eva
Eva
Interieuradviseur
Zutphen
Ontdek je woonstijl & comfortwensen

"Een fijn thuis draait om de juiste balans tussen schoonheid en comfort. Tijdens een interieuradvies in onze woonwinkels ontdekken we niet alleen je woonstijl, we bespreken ook je comfortwensen zodat je nieuwe interieur precies bij je past. Dat zit wel goed! Maak een afspraak via Whatsapp,dan helpen we je graag verder!"

Meer wooninspiratie bij Eijerkamp