Skip to content
Bree's New World Steely Eettafel
Bree's New World Steely Eettafel
Vanaf 1825.-
Vergroten
  • Bree's New World Steely Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Bree's New World Steely Eettafel

Vanaf 1825.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Steely Eettafel

Eettafel Steely uit de Eijerkamp Collectie is een moderne verschijning in het interieur. Deze opvallende eetkamertafel is uitgevoerd met een eivormig tafelblad dat wordt gedragen door een cilinderzuil staande op een voetplaat. Deze combinatie van vormen zorgt voor een spannend contrast. Dankzij de asymmetrische vorm zorgt Steely voor voldoende zitruimte en past perfect in moeilijke ruimtes.

Eetkamertafel Steely biedt talloze mogelijkheden, waardoor deze tafel geheel naar eigen wens kan worden gecomponeerd. Steely is uit te voeren in diverse materialen en kleursamenstellingen. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van eettafel Steely uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617912
Breedte 134 cm
Hoogte 75 cm
Lengte 148 cm
Vorm Organisch
Kleur Naturel
Kleur onderstel Naturel
Kleur tafelblad Wit
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer