Skip to content
Design on Stock Amra Eetkamerstoel
Design on Stock Amra Eetkamerstoel
Vanaf 599.-
Vergroten
  • Design on Stock Amra Eetkamerstoel
1/19
Item 1 of 19

Design on Stock Amra Eetkamerstoel

Vanaf 599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Amra Eetkamerstoel

Amra van Design on Stock is een ontwerp van gerenommeerd designer Gerard van den Berg. In zijn creaties probeert hij de enkelvoudige en pure vormen vast te houden, uiteraard in combinatie met deskundig vakmanschap. Duidelijk zichtbaar in deze eigentijdse eetkamerstoel Amra met de nonchalante uitstraling. Stoel Amra van Design on Stock is geïnspireerd op de belijningen, rondingen en verhoudingen van tempelpilaren. De nonchalante uitstraling wordt gecombineerd met een heerlijk zitcomfort door onder andere de flexibele rug die zich aanpast aan uw zithouding.

Amra is leverbaar in diverse rijke stoffen en prachtige leersoorten. Het onderstel kent tevens diverse uitvoeringsmogelijkheden en is optioneel te voorzien van wielen. Kom proef zitten op stoel Amra van Design on Stock in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590072
Breedte 57 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 54 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Design on Stock
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer