Skip to content

Design on Stock Cascade Bank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1590040
Breedte 285 cm
Hoogte 69 cm
Diepte 190 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 75 cm
Materiaal Stof
Merk Design on Stock
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Cascade Bank

Hoekbank Cascade van Design on Stock is door Studio Tom ontworpen als een leefeiland: royaal en luxe. Cascade betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat wat terug komt in het ontwerp van de bank. Kenmerken aan deze bank is de indeling die naar wens kan worden gepersonaliseerd. Houdt u van een luchtig effect? Kies voor wat meer ruimte tussen de kussens. Liever een steviger uiterlijk? Laat de kussens dan op elkaar aansluiten.

Door de lossere stoffering en schuine rug heeft de Cascade bank een uitnodigende, luxueuze uitstraling. Uitgevoerd met subtiel gevormde poten die samen met de slanke onderkant een ruimtelijk en rank gevoel creëren. De schitterende detaillering van de stiknaden geven de bank een extra luxueus gevoel.

Mogelijkheden:
De Cascade bank is verkrijgbaar als 2, 5-zits, 3-zits, 4-zits, 5-zits en als hoekbank. U heeft de keuze uit 132 stofsoorten en 46 leeruitvoeringen. Het onderstel kan uitgevoerd worden in zowel gegoten aluminium als gepolijst aluminium én in een zwarte variant.

Kom proef zitten op de Cascade hoekbank van Design on Stock in onze winkel in Zutphen of Veenendaal.

Item 1 of 24
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van deze serie Bekijk ook
Meer van deze serie Bekijk ook

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4