• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Er is maar 1 Thuis Er is maar 1 Thuis

interview

Er is maar 1 thuis

Door Erris van Ginkel Theatermaker en schrijver voor film & tv. 

“Thuis is een plek waar je een warm gevoel bij hebt. Een veilige plek die echt bij jou hoort. Je hebt tenslotte maar één thuis.” Ik sprak Lotte, Marloes, Lisanne, Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp over wat er nou bij hen voor zorgt dat ze écht thuis zijn. Dat leverde mooie gesprekken op die u in dit nieuwe Najaarsmagazine van Eijerkamp kunt lezen. Want wat hebt ù nodig om u thuis te voelen? De één kan niet zonder zijn of haar muziekinstrument. Terwijl een ander zich pas echt thuisvoelt als hij of zij wordt omringd door objecten die tijdens verre reizen zijn verzameld. Voor mij is dat niet anders. Dacht ik.

Lisanne, Marloes en Lotte Eijerkamp

Tot wij een paar jaar geleden ons huis konden verkopen zonder dat wij direct een nieuwe woning op het oog hadden. We besloten daarom om even gemeubileerd te gaan huren. Al onze meubels en spullen gingen in de opslag en zo trokken wij in onze tijdelijke woning. Voor een paar maandjes… 

quote Thuis

Ons niet realiserend dat de zoektocht naar ons droomhuis ruim anderhalf jaar zou duren. We maakten er wat van. Deden ons best om er onze sfeer aan te geven. En ik zette mijn gitaar neer. Want alhoewel ik het instrument tegenwoordig veel te weinig bespeel; sinds mijn jeugd staat deze Gibson al in mijn kamer. Dat is thuis voor mij. Dacht ik. Want wat gaf dat huis dat niet ons thuis was een onrust. Daar kwamen wij pas echt achter toen wij het huis van onze dromen kochten en onze eigen meubels weer uit de verhuiswagen kwamen. We gingen zitten op onze eigen bank in ons eigen huis dat we de komende jaren precies zo zouden gaan inrichten zoals wij dat wilden en toen viel er een last van onze schouders.

Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp

Thuis dus. Een plek waar je de onrust van de dag kunt verwerken. En de sfeer waarin je dat doet… Ja, dat is de sfeer waar jij je prettig in voelt. En die sfeer valt of staat niet bij één object. Het is het geheel. Kleur. Materialen. De combinatie van nieuw én dat erfstuk dat je al zolang met je meeneemt. Van die stijlvolle bank die jaren meegaat, naast die ronde tafeltjes die nu zo in de mode zijn. Bij Eijerkamp lopen ze al meer dan 90 jaar voorop om mensen de woonsfeer te bezorgen die bij ze past. In alle facetten.

quote Thuis

Zo licht Evert-Jan het Eijerkamp Advies Atelier eruit als geweldig voorbeeld. Hans-Jaap roemt het Slaap Experience Center in Zutphen en Veenendaal. Lotte is gek op de verschillende woonstijlen die samengebracht worden in de vtwonen Stijl Studio’s. Lisanne is bijzonder trots op de medewerkers die elke dag waar dan ook in Nederland meubels komen afleveren en letterlijk bij de mensen thuis komen. Terwijl Marloes de online store als verlengstuk van de winkelervaring in Veenendaal en Zutphen benoemt. De familie Eijerkamp staat daarbij persoonlijk garant voor de allerbeste service. Ook als er eens iets niet helemaal in orde is. Die zekerheid. Dat is ook een vorm van thuiskomen toch? En dan zijn er natuurlijk de medewerkers in de winkels en alle andere medewerkers die ook dit najaar elke dag willen bijdragen aan uw thuis. Want daar is er maar één van. 

Er is maar 1 thuis

Slaap Experience Center Zutphen

vtwonen Stijl Studio's

Bezorg & montage service

Persoonlijk interieuradvies