Skip to content

vtwonen make-over 10 najaar 2018

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 10 najaar 2018 woonkamer
vtwonen make-over 10 najaar 2018 eethoek

Marloes & Paul 'Zij houdt van eenvoudig, hij van lef'

Vier jaar geleden kochten Marloes en Paul een bungalow in Lelystad. Door het betrekken van twee slaapkamers bij de woonkamer dachten zij meer sfeer te creëren, maar meer ruimte gaf niet het gewenste resultaat. Met lichtgrijs probeerde ze de grote ruimte meer “kleur” te geven, een veilig keuze zonder effect. Marloes haar woonsmaak is niet in één woord te omschrijven, ze houdt niet van een industrieel, modern of romantisch interieur. Paul weet het gelukkig wel, zijn voorkeur gaat uit naar een interieur met lef en robuuste en grove elementen.

vtwonen make-over 10 najaar 2018 fauteuil

BUNGALOW IN LELYSTAD

Echter creëer je daarmee geen huiselijk interieur terwijl het stel wel van gezelligheid houdt. Marloes en Paul willen graag een interieur met lef met als middelpunt de eettafel. Stylist Fietje Bruijn heeft gelukkig genoeg lef en weet een gezellig interieur te creëren voor het gehele gezin! Bekijk hier het resultaat.

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?