Skip to content

vtwonen make-over 4 najaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 4 najaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 4 najaar 2019 eethoek

David & Lisanne 'Hij is een verzamelaar, zij houdt van rust'

Toen David en Lisanne elkaar een half jaar kenden, trok David bij Lisanne in. De twee zijn stapelverliefd, maar sinds ze samenwonen lukt het ze het niet om het eens te worden over de inrichting. Door haar drukke leven verlangt Lisanne naar een huis dat rust uitstraalt, terwijl David het huis het liefst volhangt met oude lijsten, surfboards en botanische platen die hij door de jaren heen heeft verzameld.

vtwonen make-over 4 najaar 2019 fauteuil

BENEDENWONING IN UTRECHT

Eén ding heeft het jonge stel wel gemeen: ze kunnen beiden slecht opruimen en zijn daarom al tijden op zoek naar de perfecte opbergkast. Stylist Eva van de Ven schiet te hulp om de Scandinavische woonstijl van Lisanne te combineren met de eclectische, bohemian woonstijl van David én gaat op zoek naar het perfecte opbergmeubel. Bekijk hier het resultaat!

vtwonen make-over 4 najaar 2019
vtwonen make-over 4 najaar 2019
vtwonen make-over 4 najaar 2019

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?