Skip to content

vtwonen make-over 4 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 4 voorjaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 4 voorjaar 2019 eethoek

Dimphy & Samantha 'Modern & industrieel tegenover kleurrijk & nonchalant'

Dimphy en Samanta wonen samen met hun dochtertje Noa in een eengezinswoning in Eindhoven. Het huis staat vol met verschillende meubels en accessoires en is een bonte mix van kleuren en woonstijlen. Het pronkstuk? Volgens Samanta is dat de paarse bank in de woonkamer, maar wat Dimphy betreft is juist dat de grote miskoop. Door te weinig opbergruimte is het huis van het gezin daarnaast vaak rommelig. Hoewel Samanta dat juist gezellig en dus geen probleem vindt, houdt Dimphy van een opgeruimd huis en ziet ze alle rommel het liefst achter deurtjes verdwijnen.

vtwonen make-over 4 voorjaar 2019 fauteuil

EENGEZINSWONING IN EINDHOVEN

Door het smaakverschil van de twee, Dimphy houdt van modern en industrieel, Samanta van een kleurrijke, nonchalante inrichting, is de eenheid in het interieur al lange tijd zoek. Over één ding zijn ze het in ieder geval eens: er moet een grote eethoek komen om gezellig te kunnen tafel met hun eet- en borrelclubs. Aan stylist Frans Uyterlinde de taak om van het huis van Dimphy en Samanta weer een heerlijk thuis te maken. Bekijk hier het resultaat!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?