Skip to content

vtwonen make-over 8 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 8 voorjaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 8 voorjaar 2019 woonkamer

Romana & Wouter 'Zij houdt van pasteltinten, hij van wit'

Sinds twee jaar wonen Wouter en Romana in een prachtige, oude pastorie in Oegstgeest. Wouter woonde al in dit bijzondere huis toen Romana twee jaar geleden bij hem introk. Het interieur van het stel staat nog vol met spullen die Wouter destijds met zijn ex kocht. Hoewel Romana al veel heeft opgeruimd en de dode planten van Wouter heeft weggegooid voelt ze zich nog niet thuis in haar nieuwe huis.

vtwonen make-over 8 voorjaar 2019 wandkast

OUDE PASTORIE IN OEGSTGEEST

Doordat de woonsmaken van de twee nogal verschillen, lukt het ze niet om een interieur te creëren waarin ze zich beide thuis voelen. Waar zij houdt van kleur, is dat voor Wouter een echte no-go. Romana houdt van pasteltinten in combinatie met veel planten en kleurrijke accessoires, terwijl hij houdt van strak, wit en veel kunst. Tel daar de lastige indeling en grote raampartijen bij op en een woonprobleem is ontstaan! Aan stylist Marianne de schone taak om de verschillende smaken van Wouter en Romana samen te brengen én een logische indeling te bedenken. Bekijk hier het resultaat!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?