Skip to content

vtwonen make-over 7 voorjaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 7 voorjaar 2020 woonkamer
vtwonen make-over 7 voorjaar 2020 eethoek

Tussenwoning in Albasserdam

Lisanne en Jelle wonen sinds vier jaar samen in een tussenwoning in Alblasserdam. Door gebrek aan inspiratie en hun uiteenlopende woonsmaken, kochten ze het hele interieur in no-time bij één winkel. Blij waren ze er niet mee, maar tijd om er iets aan de te doen was er niet toen Lisanne in 2019 ernstig ziek werd. Nu is het tijd voor een nieuwe start: een volwassen interieur waarin het stel zich helemaal thuis voelt. Aan stylist Eva de taak!

vtwonen make-over 7 voorjaar 2020 woonkamer

Lisanne & Jelle 'Zij houdt van romantisch, hij van industrieel'

Het interieur van het jonge stel oogt nu nog saai. Mede doordat de smaken van Lisanne en Jelle mijlenver uiteen liggen, is er de afgelopen jaren weinig veranderd. Zij houdt van romantisch en ziet het liefst veel kleur, aaibare materialen en grote planten terug. Hij daarentegen houdt van mannelijk en industrieel met donkeren tinten en metalen accenten. Gelukkig weet vtwonen stylist Eva de smaken van het stel perfect bij elkaar te brengen in een mix van stijlen! Bekijk hier het resultaat!

vtwonen make-over 7 voorjaar 2020
vtwonen make-over 7 voorjaar 2020
vtwonen make-over 7 voorjaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?