Skip to content

vtwonen make-over 3 winter 2018

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 3 winter 2018 woonkamer
vtwonen make-over 3 winter 2018 eethoek

Desiree & Alexander 'Van 2-onder-1-kap naar voormalig tandartsenpraktijk'

Desiree en Alexander verhuizen, samen met hun drie dochters, van een twee-onder-een-kap woning in Heukelum naar een voormalige tandartspraktijk in Leerdam. Een groot kluspand met maar liefst twaalf kamers! Met de verhuizing naar het nieuwe huis gooien ze het roer volledig om: Desiree heeft altijd al de droom gehad om een groot pleeggezin te vormen en zo kinderen, die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, een betere toekomst te geven. Deze bijzondere droom gaat ze waarmaken in het nieuwe huis in Leerdam!

vtwonen make-over 3 winter 2018 woonkamer

UIT LEERDAM

Samen met vrienden en familie hebben Desiree en Alexander al flink geklust in de nieuwe woning, maar van zo’n groot pand een warm familiehuis maken blijkt nog een hele uitdaging. Stylist Marianne maakt, samen met woonspecialist Lotte Eijerkamp, een plan voor de inrichting van het huis en gaat samen met het vtwonen team, familie en vrienden aan de slag om een fijn thuis voor het gezin te creëren.

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?