Skip to content

vtwonen make-over 4 winter 2018

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 4 winter 2018 woonkamer
vtwonen make-over 4 winter 2018 eethoek

Mirjam & René 'Van appartement naar benedenwoning'

Sinds vier jaar wonen Mirjam en René samen in hun appartement van 55 m² in Rotterdam. Nu ze het appartement met overwaarde hebben verkocht, kunnen ze verhuizen naar hun droomhuis: een benedenwoning met souterrain in een prachtig oud herenhuis anderhalve kilometer verderop. Omdat de nieuwe woning een stuk groter is dan het huidige huis zijn de meubels veel te klein en hebben Mirjam en René geen idee welke spullen ze allemaal wel en niet mee kunnen nemen.

vtwonen make-over 4 winter 2018 werkplek

UIT ROTTERDAM

Stylist Frans schiet te hulp en maakt, samen met woonspecialist Lotte Eijerkamp, een plan voor de inrichting van het nieuwe huis. Met familie, vrienden en het vtwonen team steekt hij de handen uit de mouwen om een droominrichting voor het stel te creëren. Die hulp komt als geroepen want terwijl de verhuizing voor de deur staat is René, naast zijn vaste baan bij de gemeente, net gestart met zijn eigen bedrijf en is Mirjam, naast haar studie geneeskunde, net begonnen met haar nieuwe baan als arts-onderzoeker in het ziekenhuis. Alle hulp is dus meer dan welkom in Rotterdam!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?