• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen verhuist - aflevering 3 - eettafels vtwonen verhuist - aflevering 3 - eettafels

aflevering 3

vtwonen verhuist: Welke eettafels zijn kidsproof en onderhoudsvrij?

In vtwonen verhuist gaat woonspecialist Lotte Eijerkamp met de vtwonen stylisten elke week op pad in onze woonwinkel op zoek naar de mooiste meubels voor de vtwonen make-over. In aflevering 3 adviseert Lotte Eijerkamp vtwonen stylist Marianne Luning bij de keuze van een XXL kidsproof eettafel. Nieuwsgierig welke eettafels allemaal kidsproof zijn? Bekijk de video! In 3 stappen naar een grote kidsproof eettafel
Lotte en Marianne inventariseren eerst de woonwensen van het gezin (stap 1): de familie is op zoek naar een XXL kidsproof eettafel met voldoende zitplekken voor het hele gezin, maar waar ook alle pleegkinderen, familie en ander bezoek heerlijk aan kunnen zitten. Vervolgens kijken Lotte en Marianne naar het materiaalgebruik en kleurenpalet van het nieuwe interieur (stap 2): Lotte laat Marianne in onze woonwinkel verschillende eettafels in uiteenlopende kidsproof materialen zien die passen bij het moodboard van vtwonen stylist Marianne. Tenslotte kiezen Lotte en Marianne de stijl van de eettafel (stap 3): Marianne en Lotte gaan voor een stoere houten eettafel met betonnen details voor de make-over in Leerdam!

Benieuwd welke eettafels Lotte nog meer heeft geadviseerd voor de vtwonen-make-over? Lotte en Marianne nemen je graag mee in onze woonwinkel!

Optie 1: de eettafel waar je geen vette vingerafdrukken op ziet
Op zoek naar een eettafel waar je nooit vette vingerafdrukken op ziet? Lotte laat Marianne in aflevering 3 van vtwonen verhuist design eettafel Stick uit de Eijerkamp collectie  zien. Het blad van deze eettafel is vervaardigd uit Fenix. Een extreem mat en zijdezacht Nano Tech materiaal wat zelf herstellend en gemakkelijk schoon te maken is. Met een warme natte spons haal je zo alle krassen van het tafelblad!

Een kidsproof eettafel | vtwonen verhuist

Optie 2: de krasbestendige en vuurvaste eettafel van keramiek
Wist je dat een keramieken eettafel krasbestendig, slijt- en vuurvast is? Alle hete pannen kun je zo op tafel zetten. Én keramiek is een zeer hard materiaal: zo kunnen etensresten en vocht niet in het tafelblad trekken. Lotte laat Marianne in aflevering 3 van vtwonen verhuist eettafel Orfis uit de Eijerkamp collectie zien. Een praktische eettafel voor kinderen én een tafel die je interieur tegelijkertijd een luxueuze uitstaling geeft! 

Eettafel van keramiek

Optie 3: de geoliede houten eettafel
Tenslotte laat Lotte Marianne eettafel Re-Base van Arco uit de exclusieve Jubileum collectie van Eijerkamp zien. De eettafel is gemaakt in Nederland en volledig duurzaam: het tafelblad is vervaardigd uit stukken resthout dat normaal gesproken weggegooid zouden worden. Met deze eettafel haal je niet alleen een bijzonder designstuk in huis, maar draag je ook een steentje bij aan een beter milieu! 

Kidsproof houten eettafel

Hoe zorg je dat een houten eettafel kidsproof is?
Woonspecialist Lotte Eijerkamp: “Kies je voor een houten eettafel? Behandel deze dan meerdere keren per jaar met het juiste onderhoudsmiddel. Op eettafel Re-Base adviseer ik als onderhoudsmiddel een olie. Zo blijft de eettafel vlekafstotend en zo is ook een houten tafel zeker kidsproof!” 

Welke eetkamertafel kiest vtwonen stylist Marianne?
Nieuwsgierig welke eettafel vtwonen stylist Marianne heeft uitgekozen? Bekijk hier de derde make-over van vtwonen verhuist in Leerdam!

Op zoek naar een nieuwe eetkamertafel?
In onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal selecteerden wij speciaal voor jou de mooiste eettafels in uiteenlopende materialen, verschillende woonstijlen en voor ieder budget. Bekijk hier alvast onze collectie eettafels en kom naar onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de meubels te voelen en ervaren.

Persoonlijk interieuradvies
Hulp nodig bij het kiezen van een eettafel? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar om al jouw woonvragen te beantwoorden. Maak hier nu een afspraak voor persoonlijk interieuradvies in één van onze winkels!