gratis verzending vanaf € 500

woontrend Japandi

Gezien in het vtwonen pop-up trendhuis (onderdeel van de digitale vt wonen&design beurs), exclusief bij Eijerkamp Zutphen & compleet ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn. Te bezichtigen t/m 31 december 2020 tijdens winkeltijden & open volgens RIVM richtlijnen.

met een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië

Met organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten: stylist Fietje laat in het vtwonen pop-up trendhuis, exclusief bij Eijerkamp Zutphen, zien hoe ze in deze nieuwe woontrend – met een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië - op zensationele manier in huis haalt. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer!

Lees meer

Binnenkijken in vtwonen pop-up trendhuis

vtwonen stylist Fietje geeft je in deze video een exclusief kijkje in het vtwonen pop-up trendhuis bij Eijerkamp in Zutphen en vertelt je alles over de woontrend Japandi!

vtwonen stylist Fietje Bruijn

Fietje Bruijn vtwonen stylist

“Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: De Japandi- stijl in het vtwonen pop-up trendhuis zit vol contrast, zonder bombarie. Het oogt ingetogen.”


De eetkamer in origami style

Voor een kalmerende Japanse sfeer zorgden de hanglampen in origami-stijl die een zacht licht verspreiden boven de Scandinavische eettafel met zachte rondingen van het tafelblad tot de poot. De simplistische spijlen eetkamerstoelen van blank hout nodigen uit om te gaan zitten en bieden gedurende de dag een actieve zithouding. Tijdloos én van nu is de zandkleurige muur die een warme gloed over de serene eetkamer strijkt.

De woonkamer spanning, geen sensatie

Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: het contrastenspel in deze woonkamer is spannend, zonder te overweldigen. Zo trekt de royale hoekbank direct je aandacht, maar maken de organische vormen ‘m zacht en uitnodigend. De organische vormen van de bank komen terug in de salontafel, accessoires, kunst aan de wand en het vloerkleed via Home Fashion en geven de verder strakke lijnen van de woonkamer een lieflijke en uitnodigende uitstraling. ‘Harde’ materialen zoals het beton grijze behang op de wand worden verzacht door zachte aaibare stoffen in specerijtinten.

Lees meer
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis

De slaapkamer Puur natuur

Met oog voor de natuur is het volledig duurzame Auping Essential bed in de slaapkamer van de woontrend Japandi ontworpen. Het ranke design frame met subtiele rondingen en uitnodigend beddengoed in zachte wit- en groentinten voelen als een warme omhelzing. Het abstracte XL wandkleed met Japanse Yin Yang print boven het bed geeft deze sobere slaapkamer pit. De cirkel wordt herhaald in de schemerlamp, het vloerkleed en de kruk, wat voor eenheid en rust zorgt in de slaapkamer. Het vele hout en riet in de slaapkamer omarmen de natuur en nemen je mee naar buiten!

De badkamer Heuse thuisspa

In deze heuse thuisspa wordt uitgebreid badderen een dagelijks ritueel met ingebouwde bank onder de douche. In de Japandi badkamer vormen liefde voor de natuur, minimalisme en lichte kleuren het uitgangspunt en dat zie je terug in de materialenkeuzes. De westerse badkamerklassieker, de tegel, doet in deze badkamer zijn intrede in een eigengereid jasje. Want van leer, geeft deze een zachte, uitnodigende uitstraling aan de badkamer. In combinatie met het betonnen bad ontstaat een eigenzinnige maar serene sfeer. Door verschillende materialen en texturen met elkaar te combineren door middel van tegels met glanzende en ruwe structuren ontstaat zelfs in de kleinste badkamer ruimtelijkheid en diepte.

Lees meer
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis
woontrend Japandi in vtwonen pop-up trendhuis

vtwonen pop-up trendhuis bezoeken?

Ontdek woontrend Japandi in het vtwonen pop-up trendhuis exclusief bij Eijerkamp in Zutphen (onderdeel van de digitale vt wonen&design beurs). Te bezichtigen vanaf vrijdag 2 oktober t/m 31 december 2020 bij Eijerkamp in Zutphen en is 7 dagen per week, tijdens winkeltijden & volgens de RIVM richtlijnen, open.

winkel & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels

Partners in vt wonen pop-up trendhuis

Het vt wonen pop-up trendhuis is mede mogelijk gemaakt door onze partners in (maatwerk) raam-, wand- en vloerkleding, badkamer speciaalzaken, puien en styling.

Meer inspiratie bij Eijerkamp