• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Binnentuin

Woonoplossing: een groene binnentuin

Stap binnen in vtwonen Stijl Studio Landelijk en waan je in een groene stadstuin! Ook zonder buitenruimte kun je zo genieten van heel veel groen om je heen. In een paar eenvoudige stappen haal je buiten naar binnen en creëer je in jouw interieur een oase van groen!

bekijk vtwonen Stijl Studio Landelijk

woonoplossing groene binnentuin

Plantenbak als roomdivider

In een groene binnentuin mag een uitbundige plantenexpositie niet ontbreken. Met een XXL plantenmuur wordt je plantenverzameling het stralend middelpunt van het interieur. Door je planten te verzamelen op een centrale plek in huis vallen ze nog meer op én maak je een echt groen statement. Staat je plantenmuur, net als in vtwonen Stijl Studio Landelijk, in de eethoek? Vul ‘m dan met kruiden als munt, basilicum en tijm: verser kan niet!

Planten verstekken in je eigen binnentuin

Het verzinkte String wandrek, dat je zowel binnen als buiten kan gebruiken, in de zithoek van vtwonen Stijl Studio landelijk biedt plaats aan planten in verschillende soorten en maten. Groeien je planten als kool en heb je groene vingers? Verzamel er dan niet alleen je planten, maar ook bloempotten, potgrond en een gieter. Zo heb je alles bij de hand om je planten te verpotten en te stekken en wordt je landelijke interieur groener en groener! 

meer woonoplossingen bekijken

3 onmisbare items in een groene binnentuin

1. Met stip op één: een grote plantenverzameling! Hoe meer planten, hoe groener je binnentuin. Combineer planten in verschillende soorten en vooral ook maten: door hoogteverschillen te creëren versterk je het natuurlijke, weelderige buitengevoel. 

2. Een groene binnentuin vraagt de nodige aandacht en verzorging. Verzamel plantenpotten, potgrond, je gieter en plantenvoeding op een plantenrek of in een kweekbak. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand én het is nog decoratief ook!

3. Naast planten, mogen andere natuurlijke materialen als hout en rotan niet ontbreken in een binnentuin. Een houten eettafel, verlichting van bamboe en rotan meubelen zijn onmisbaar voor het ultieme tuingevoel! 

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies. 

maak afspraak interieuradvies