• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Kinderhoek

woonoplossing: een speelplek voor de kinderen

In een echt familiehuis komen vaak allerlei verschillende functies samen: ontspannen, werken, tafelen en spelen. Voor ieder gezinslid zijn andere dingen belangrijk in het interieur. In vtwonen Stijl Studio Basic is plaats voor het hele gezin: er is genoeg ruimte om te relaxen of urenlang te tafelen én er is voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Zo voelt iedereen zich thuis!

bekijk vtwonen Stijl Studio Basic

woonoplossing speelplek voor de kinderen

Een wandkast met verschillende functies

In vtwonen Stijl Studio Basic worden diverse woonfuncties gecombineerd in een multifunctioneel opbergmeubel. De meterslange wandkast is een multifunctionele blikvanger: de kast is volledig naar wens in te richten en biedt plaats aan boeken, de televisie en dierbare accessoires. Door het toegevoegde bureaublad biedt de kast tevens een speelplek voor de jongste gezinsleden. Schuif er een kinderstoel of kruk bij en klaar is je kinderhoek! Zo kunnen de kids ongestoord spelen terwijl jij televisie kijkt én heb je geen extra kindertafel nodig. Dat bespaart ook nog eens kostbare ruimte!

Tip van de stylisten:
De flexibele wandkast van pas je op je eigen woonwensen aan. Ladeblokken, planken, een tijdschriftenrek of bureau: met de verschillende accessoires ontstaat een kast die precies past bij jouw eisen. Doordat het systeem zo flexibel is, kun je de inrichting van de kast eenvoudig wisselen. Worden de kinderen groter? Dan plaats je het bureau in een handomdraai een paar centimeter hoger.

Kinderhoek inrichten met Dock Four

De veelzijdige Stylepads van Dock Four zijn perfect geschikt om opbergmogelijkheden in de kinderhoek te creëren én om speelse en leerzame elementen toe te voegen. Met duizend-en-één keuzemogelijkheden combineer je de Stylepads naar hartenlust. In vtwonen Stijl Studio Basic is de kinderhoek voorzien van een krijtbord en een poster met het alfabet: leuk én leerzaam. Door het eenvoudige kliksysteem wissel je de panelen eenvoudig en laat je ze meegroeien met de interesses van de kinderen. 

meer woonoplossingen bekijken

Speelhoek in de woonkamer? Dit mag je niet missen!

1. Voorkom je het liefst dat de hele woonkamer in het teken staat van de kinderen? Met voldoende opbergmogelijkheden houd je de woonkamer én de kinderhoek netjes. Opbergmanden zijn dus onmisbaar!

2. Shop een stoere kruk of kinderstoel: met een eigen stoel voelen de kinderen zich  de koning te rijk en kunnen ze heerlijk spelen op hun eigen plek!

3. Pas de inrichting van de speelhoek aan op jouw eigen woonstijl en laat de kleuren en materialen van je interieur terugkomen in de speelhoek. Zo wordt het onderdeel van de woonruimte en creëer je een rustig geheel.

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies. 

maak afspraak interieuradvies