• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Thuisatelier

Woonoplossing: een creatief thuisatelier

In vtwonen Stijl Studio Vintage gaan wonen en creatief werken hand in hand in je eigen thuisatelier. De royale eethoek biedt plaats om uren te tafelen, maar tover je ook eenvoudig om tot je eigen creatieve atelier waar je kunt schilderen, boetseren of kunt knutselen met de kinderen. Laat je omringen door inspirerende vintage vondsten, verrassende kleurcombinaties en speelse patronen en laat je creativiteit de vrije loop!

bekijk vtwonen Stijl Studio Vintage

woonoplossing thuisatelier

Grote eettafel als middelpunt van je thuisatelier

Of je nu wilt tekenen, schilderen of creatief met stoffen of klei aan de slag gaat: hoe groter je werkplek, hoe meer ruimte je hebt voor je creativiteit. Kies voor een grote eettafel en maak van je eethoek een royale thuiswerkplek. De eettafel in vtwonen Stijl Studio Vintage is afgewerkt met kunsthars. Een kraswerend, onderhoudsvriendelijk materiaal dat je eenvoudig schoonmaakt: ideaal wanneer je volop aan het schilderen en tekenen bent!

meer woonoplossingen bekijken

woonoplossing thuisatelier detail

Opbergruimte en pronkkast

Een creatief thuisatelier vraagt om de nodige opbergruimte om al je spullen een eigen plek te geven. De drie vitrinekasten in vtwonen Stijl Studio Vintage vormen samen een grote kastenwand en bieden meters opbergruimte. Achter de glazen deuren is voldoende ruimte om je eigen rariteitenkabinet te vullen met zelfgemaakte kunstwerken en vintage vondsten. Tevens is de kast voorzien van gesloten elementen: zo heb je ook voldoende opbergruimte voor papieren, kwasten en andere benodigdheden die je liever uit het zicht bewaart.

woonoplossing thuisatelier mini-expositie

3 musthaves voor je thuisatelier

1. Een grote eettafel geeft je niet alleen de ruimte om creatief bezig te zijn, je kunt je spullen ook eenvoudig opzij schuiven als je wil eten en de verf nog niet is opgedroogd. Zo hoef je niet steeds tussendoor op te ruimen en kun je na het eten ongestoord weer verder met je schilderwerk! 

2.Potloden, papier, kwasten en andere materialen berg je overzichtelijk op in kleine opbergers. Zo heb je alles bij elkaar verzameld én pak je alles wat je nodig hebt zo uit de kast. Het houdt niet alleen je kasten overzichtelijk, ook je werkplek blijft zo lekker opgeruimd!

3. Je favoriete tekeningen, schilderijen en andere kunstwerken verdienen een ereplaats in je interieur. Vitrinekasten en bijzondere lijsten laten je creaties in je thuisatelier stralen én bieden zo inspiratie voor je volgende project!

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies. 

maak afspraak interieuradvies