• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Thuisbar

Woonoplossing: je eigen thuisbar

Uitgebreid borrelen met vrienden, de dag doorspreken of genieten van een goede kop koffie: je doet het in je eigen thuisbar! In vtwonen Stijl Studio Industrieel is een stoere en elegante thuisbar het middelpunt van het interieur. Zo geniet je thuis van de gezelligheid en luxe van een chique hotelbar!

bekijk vtwonen Stijl Studio Industrieel

woonoplossing thuisbar

Thuisbar als verlengstuk van je keuken

Maak van je thuisbar het verlengstuk van je keuken of eethoek. Een bartafel is, door het hoogteverschil ten opzichte van andere meubels, al snel het stralend middelpunt in je interieur en dus de uitgelezen plek om gezellig te borrelen of de krant te lezen. Met een set comfortabele barstoelen kun je urenlang comfortabel tafelen. 

meer woonoplossingen bekijken

Tip van de stylisten:
Maak in een thuisbar gebruik van dimbare verlichting. Zo pas je de lichtsterkte van de hanglampen eenvoudig aan naar het moment van de dag: helder licht tijdens het lezen van de krant en warm sfeerlicht tijdens een avond tafelen met vrienden.

Multifunctionele schappenwand

De multifunctionele schappenwand in vtwonen Stijl Studio Industrieel is perfect geschikt voor je thuisbar. Van wijnrek tot glazenhouder: door de keuze uit verschillende functies ontstaat een wandkast die precies past bij jouw woonwensen. Zo heb je je favoriete wijn en bijpassende glazen altijd bij de hand én heb je voldoende ruimte om favoriete decoratie tentoon te stellen. Zo maak je je thuisbar sfeervol en persoonlijk!

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies. 

maak afspraak interieuradvies