• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Thuiswerkplek

Woonoplossing: een multifunctionele thuiswerkplek

Anno 2019 zijn we steeds vaker thuis aan het werk. Thuiswerken wordt een stuk comfortabeler én leuker op een stijlvolle thuiswerkplek. In vtwonen Stijl Studio Bohemian is een compacte werkplek gecreëerd door de toevoeging van flexibele, multifunctionele meubels en accessoires. Zo wordt thuiswerken een feestje! 

bekijk vtwonen Stijl Studio Bohemian

multifunctionele thuiswerkplek

Flexibele uitklaptafel als bureau

Het middelpunt van het thuiskantoor in vtwonen Stijl Studio Bohemian is de flexibele bureautafel. Dit innovatieve ontwerp is voorzien van maar liefst veertien scharnieren om zo voor iedere functie een passende tafel te creëren: ben je aan het werk dan klap je het tafelblad eenvoudig open om over een groot bureaublad te beschikken. Ben je uitgewerkt? Dan verklein je de tafel weer net zo gemakkelijk en gaat het bureau moeiteloos op in de ruimte als sidetable voor je favoriete accessoires.

meer woonoplossingen bekijken

Een wandkast als roomdivider

Wanneer je thuiswerkt wil je ongestoord kunnen werken. In vtwonen Stijl Studio Bohemian is door middel van een transparante wandkast een semi-afgesloten werkplek gecreëerd. Zo kun je rustig werken, maar heb je toch ook contact met de rest van het interieur. De wandkast is niet alleen geschikt om verschillende hoekjes in het interieur te creëren, de kast biedt ook plaats aan een bureaulamp, pennen en papier én persoonlijke decoratie. Een multifunctionele toevoeging dus!

Tip van de stylisten:
Stop pennen, papier en andere kantoor benodigdheden in opbergmanden. Ze zijn een decoratieve toevoeging aan de wandkast én zo ruim je al je spullen netjes uit het zicht op. Wel zo fijn als je werkplek zich in de woonkamer bevindt!

In 3 stappen een multifunctionele thuiswerkplek

1. Geen thuiswerkplek zonder bureau of tafel. Is je woonkamer groot genoeg voor een apart bureau? Dan is dat natuurlijk ideaal. Maar ook in kleinere ruimtes kun je aan de eettafel een fijne thuiswerkplek creëren. Zo kun je fijn thuiswerken, zonder dat je op ruimte hoeft in te leveren.

2. Met opbergers houd je je thuiswerkplek opgeruimd en overzichtelijk. Met opbergmanden en een grote wandkast heb je voldoende plek om al je spullen op te bergen.

3. De veelzijdige Stylepads van Dock Four zijn perfect geschikt voor je thuiswerkplek. Door panelen met verschillende functies te combineren, creëer je een compositie die precies past bij jouw wensen. In het thuiskantoor in vtwonen Stijl Studio Bohemian bieden de Stylepads plaats aan je favoriete woonbladen en op het magneetbord is plek voor inspirerende foto’s, quotes en prints om een persoonlijk moodboard te maken.

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies.

maak afspraak interieuradvies