Skip to content
Harvink Uncle Sam Retro Fauteuil
Harvink Uncle Sam Retro Fauteuil
Vanaf 1265.-
Vergroten
  • Harvink Uncle Sam Retro Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Harvink Uncle Sam Retro Fauteuil

Vanaf 1265.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Harvink Uncle Sam Retro Fauteuil

Harvink fauteuil Uncle Sam Retro is een ontwerp van Martin Haksteen, afgestudeerd aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven en 20 jaar betrokken geweest bij Harvink. In 1988 won hij de prijs voor 'Meubel van het jaar'.

Uncle Sam is in 1997 ontworpen en uitgeroepen tot de meeste kenmerkende Harvink klassieker. De fauteuil is ter ere van het 70-jarig jubileum opnieuw uitgebracht als Retro uitvoering; de Uncle Sam Retro.

Mogelijkheden
Uncle Sam Retro is leverbaar in diverse stoffen en leersoorten in vele stijlvolle kleuren.

Kom proef zitten op de Harvink Uncle Sam Retro fauteuil in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1562468
Breedte 73 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 80 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 50 cm
Materiaal Leer
Kleur Okergeel
Merk Harvink
Woonstijl  Retro
Barcode 9900000352394
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer