Skip to content
Havee 1963 Fauteuil
Havee 1963 Fauteuil
Vanaf 1007.-
Vergroten
  • Havee 1963 Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Havee 1963 Fauteuil

Vanaf 1007.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Havee 1963 Fauteuil

Havee 1963 fauteuil is een prachtig zitmeubel met retro invloeden, zoals het ranke houten frame. De fauteuil is al ontworpen in 1963 en nu in een nieuw jasje gestoken ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Havee. Fauteuil 1963 is leverbaar met een hoge of lage rug, in diverse leer- en stofsoorten. Standaard uitgevoerd in eiken met een afwerking van blanke olie of basalt beits. Maar ook mogelijk in Amerikaans notenhout, met een blanke olie.

Ontdek de mogelijkheden van de 1963 fauteuil van Havee in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1669721
Breedte 77.5 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 75 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 53 cm
Materiaal Stof
Kleur Geel
Merk Havee
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer