Skip to content
Jess Charles Eettafel
Jess Charles Eettafel
Vanaf 2133.-
Vergroten
  • Jess Charles Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Jess Charles Eettafel

Vanaf 2133.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Jess Charles Eettafel

De opvallende Charles eetkamertafel van Jess Design is een tafel met karakter! Vooral dankzij het bijzonder vormgegeven 27 mm dikke Old Glory afgewerkte onderstel is deze tafel een lust voor het oog. Het eikenhouten tafelblad met gestopte noesten heeft daarentegen een strakke vormgeving waarvan de kopkanten schuin naar buiten zijn afgewerkt. Charles is een perfect afgewerkte tafel die naar eigen smaak kan worden samengesteld. Zo heeft het zusje van Charles, genaamd Charlotte, een verkoperd onderstel en kan het tafelblad ook in walnoot olie geleverd worden in diverse maten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1554680
Breedte 100 cm
Hoogte 76 cm
Lengte 220 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Eikenhout
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Eikenhout
Kleur Bruin
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Naturel
Merk Jess
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer