• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Garantie & service Garantie & service

Garantie & Service

tot 7 jaar garantie en service*

Alle meubelen uit de collectie van Eijerkamp zijn van hoge kwaliteit. Daarvoor staan wij garant. Je krijgt dan ook driedubbele garantie op je aankoop:

1. CBW garantie

Kopen bij een CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid. De drie belangrijkste garanties van CBW zijn:
• 2 jaar volledige productgarantie;
• Veilig en zonder risico aanbetalen;
• Onpartijdige klachtafhandeling.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van CBW-erkende woonwinkels.

2. Extra Eijerkamp garantie

Bovenop de CBW-garantie bent u bij Eijerkamp 3 jaar verzekerd van 100% garantie op de constructie van de meubelen. Koopt u bij Eijerkamp dan bieden we dus de zekerheid van in totaal 5 jaar garantie.

3. All-in-House Service

Naast de CBW- en de Extra Eijerkamp-garantie profiteer je tegen een aantrekkelijke meerprijs van 7 jaar aanvullende service en garantie op je nieuwe zitmeubel van leder of textiel:

• 7 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten.
• 7 jaar professionele hulp bij klachten over de constructie van het meubel.
• 7 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussens, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc.

Extra bij textiele zitmeubelen

Zitmeubelen van textiel worden beschermd met een professioneel impregneermiddel. Zo is het meubel optimaal beschermd tegen vlekken van olie, water en vet (zoals eet- & drinkwaren) met 7 jaar vlekgarantie. Mocht er binnen 7 jaar toch een vlek ontstaan die je niet zelf kunt verwijderen, dan komt er een specialist kosteloos bij je thuis om de vlek te verwijderen.

Extra bij lederen zitmeubelen

Bijpassende verzorgingsset(s) voor de volledige periode van 7 jaar. Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien het leder bijvoorbeeld van de benodigde voeding. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld afgeven van kleding, inkt en cosmetica. Mocht er binnen 7 jaar toch een vlek ontstaan die je niet zelf kunt verwijderen, dan komt er een specialist kosteloos bij je thuis om de vlek verwijderen.

*Op showroommodellen geven wij geen garantie.