Skip to content
Label Gustav Fauteuil
Label Gustav Fauteuil
Vanaf 1610.-
Vergroten
  • Label Gustav Fauteuil
1/4
Item 1 of 4

Label Gustav Fauteuil

Vanaf 1610.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Label Gustav Fauteuil

De Label Gustav fauteuil is een ontwerp van Peter van de Water, een Amsterdamse meubel en interieur ontwerper. In zijn tijdloze creaties staat eenvoud in vorm en functie centraal.

Gustav is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme. Duidelijk zichtbaar in het hoekige ontwerp van de fauteuil met de kubistische vormen en grafische lijnen.  In tegenstelling tot de buitenzijde, voelt de binnenzijde heerlijk zacht en comfortabel aan en geniet u door de open vorm van een royaal zitcomfort op deze Label stoel!

Diverse mogelijkheden
De Gustav fauteuil is leverbaar in alle stof- en leersoorten van Label. De bies wordt standaard uitgevoerd in de kleur van de achterzijde van de stoel, maar is ook mogelijk in een afwijkende kleur.

Ontdek de mogelijkheden van de Label Gustav fauteuil in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1667036
Breedte 99 cm
Hoogte 89 cm
Diepte 80 cm
Zithoogte 42 cm
Zitdiepte 49 cm
Hoogte armleuning 58 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Label
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer