Skip to content
Metaform Fest Eettafel
Metaform Fest Eettafel
Van 3795.- Voor 3149.-
Vergroten
  • Metaform Fest Eettafel
1/10
Item 1 of 10

Metaform Fest Eettafel

Van 3795.- Voor 3149.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Metaform Fest Eettafel

Fest eettafel uit de collectie van Metaform: een exclusief ontwerp ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. Deze bijzondere tafel is een viering van vakmanschap en elegantie, en is werkelijk uniek in zijn soort. Kenmerkend aan de eettafel is het organisch vormgegeven tafelblad, met een verjongde rand en is uitgevoerd met een toplaag van keramiek waardoor deze compleet onderhoudsvrij is. De tafel wordt gedragen door een 3-poot onderstel waardoor de tafel een modern maar toch ook klassiek ontwerp heeft. Daarnaast wordt deze eettafel op Nederlandse bodem én volledig in eigen fabriek geproduceerd en is daarom absoluut exclusief. 

Door de keuze uit maar liefst 26 kleuren keramiek en diverse HPL en massief houten uitvoeringen is de Fest tafel uit de collectie van Metaform compleet naar wens samen te stellen. Ontdek alle mogelijkheden en laat je adviseren door onze experts. 

Prijs is als getoond met organisch tafelblad in 26 kleuren onderhoudsvrij keramiek, HPL of hout met iconische 3-poot in alle RAL- en NCS kleuren in afmeting 195 x 120 cm.

 
Metaform Fest Eettafel
Metaform Fest Eettafel