• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Modern

Woonstijl modern

Hoogwaardige materialen, ingetogen kleurenpaletten en meubels met een duidelijke functie komen samen in de woonstijl modern. Door de toevoeging van een stevige accentkleur, grafisch lijnenspel of bijzondere stoffen komt deze strakke woonstijl tot leven.

Woonstijl modern beeld

Kubisme als inspiratie voor woonstijl modern

Het kubisme vormt een grote inspiratiebron voor de woonstijl modern zoals we deze vandaag de dag kennen. Deze kunststroming uit het begin van de twintigste eeuw wordt gekenmerkt door het gebruik van strakke lijnen, geometrische vlakken en verzadigde kleurtinten. Drie belangrijke ingrediënten die we terugzien in schilderijen en kunstobjecten uit die tijd en ook in het moderne interieur van nu.

Woonstijl modern beeld

Strakke meubels met een duidelijke functie

In een woonstijl waarin kubisme een belangrijk rol speelt, zien we veel strak vormgegeven meubels. Een elementenbank, een geometrisch ontworpen fauteuil of wandkast met kubistische modules passen goed in de moderne woonstijl. Combineer strakke meubels met een ronde elementen om het geheel te verzachten en rechte lijnen te doorbreken.

Woontip: Een rond vloerkleed voor een kubistische bank of een ronde salontafel maakt je zithoek toegankelijker. Door  vormentalen met elkaar te combineren ontstaat een speelse dynamiek in het interieur.

Woonstijl modern beeld

Hoogwaardige materialen in een modern interieur

Zacht leer, rijke wollen stoffen en natuurlijke materialen: de moderne woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, veelal duurzaam en natuurlijk. Door diverse materialen en structuren met elkaar te combineren ontstaat een speelse mix en komen de meubels in woonstijl modern tot leven!

Woonstijl modern beeld

Heldere kleuren in een rustige basis

Het kleurenpalet in de woonstijl modern is over het algemeen rustig en sober en verrijkt met enkele sprekende accenten. Durf groots te denken: een cognacleren bank of kobaltblauwe fauteuil is voldoende om een gedurfd statement te maken en het moderne interieur te laten spreken.

Meer inspiratie voor een modern interieur?

In de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal, inspireren we je met de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends. Laat je inspireren en ontdek jouw woonstijl.

bekijk vtwonen Stijl Studio's

De woonstijl modern bij jou thuis?

Wil jij de moderne woonstijl doorvoeren in je eigen interieur? Ons team van 15 interieuradviseurs staat elke dag voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om al jouw woonvragen te beantwoorden. Van een nieuw meubel tot compleet interieur met verrassende kleur- en materiaalcombinaties in elke woonstijl en voor ieder budget.

maak afspraak interieuradvies