Skip to content

Eijerkamp Steunt

Eijerkamp draagt de afgelopen jaren verschillende goede doelen een warm hart toe.

Eijerkamp Steunt

Oktober 2019: Eijerkamp schenkt jongeren een nieuw thuis

Er is maar één thuis. Woonwinkel Eijerkamp draagt Stichting Het Vergeten Kind een warm hart toe met een donatie van een nieuw thuis ter waarde van 10.000 euro. Hiermee steunt Eijerkamp de realisatie van een nieuw Jongerenhuis en schenkt de woonwinkel jongeren een veilig en fijn thuis. Realisator en pleegmoeder van het Jongerenhuis, Mieke Willers van Beusekom, nam de cheque van Lotte en Marloes Eijerkamp in ontvangst.

Over Stichting Het Vergeten Kind
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor duizenden kinderen in Nederland die, om verschillende redenen, niet meer thuis kunnen wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze niet meer veilig waren. Tevens bieden ze hulp aan kinderen die nog wel thuis wonen, maar opgroeien in een onveilige situatie. Bijvoorbeeld omdat hun ouders verslaafd zijn of psychische problemen hebben.

Deze traumatische gebeurtenissen laten diepe sporen na bij deze kwetsbare groep. Met meer dan 650 vrijwilligers zet Stichting Het Vergeten Kind zich in voor deze kinderen. Kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. De stichting geeft de kinderen een stem en vertelt hun verhaal zodat ze niet vergeten worden. Maar bovenal zetten ze zich in om de situatie van deze kwetsbare doelgroep te verbeteren en strijden ze voor een veilig en liefdevol thuis.

November 2018 Eijerkamp schenkt 10.000.- aan stichting WALHALLAb

Woonwinkel Eijerkamp draagt stichting WALHALLAb, een creatief atelier voor jongeren om hun talenten te ontwikkelen een warm hart toe. Ter ere van het 90-jarig jubileum schenkt de woonwinkel 10.000.- aan de Zutphense leer- en werkplaats om dit bijzondere initatief verder uit te breiden in binnen- en buitenland. Oprichter van WALHALLAb, Marco Mout, nam samen met de jongeren de cheque van Hans-Jaap Eijerkamp in ontvangst.

Donatie aan Heppie Hotel

maart 2017: Donatie aan Heppie Hotel

Lisanne Eijerkamp (rechts) overhandigde een mooie cheque met een gedeelte van de opbrengst uit de Inruilweken 2016 aan Stichting Heppie voor de inrichting van het Heppie Hotel.

Ellen Buenk van stichting Het Vergeten Kind en Heppie: "Momenteel ontvangt het Hotel Heppie dankzij de inzet van ruim 550 vrijwilligers jaarlijks zo'n 1700 kinderen. Minstens zoveel kinderen staan op de wachtlijst. Heppie is volledig afhankelijk van giften en donaties. Juist daarom zijn we waanzinnig blij met desteun van Eijerkamp!"

Heppie groetjes

juli 2015: Heppie groetjes!

Post in Hotel Heppie. Handenvol kaartjes speciaal geschreven voor Heppie-kinderen door kinderen bij Eijerkamp en scholen in de omgeving van Zutphen en Veenendaal. Evert-Jan Eijerkamp bracht de kaarten persoonlijk langs en nam gelijk een kijkje op het kamp waar een groep tieners een supergezellige week had met elkaar.

Nina Schmitz van Stichting Heppie: “Wat een leuke actie van Eijerkamp om de Heppie-kinderen op deze bijzondere manier een extra hart onder de riem te steken! Dank voor dit mooie gebaar. Helemaal Heppie met de steun van Eijerkamp!”

mei 2015: Eijerkamp loopt hard voor Heppie

Wij bedanken alle klanten voor hun bijdrage aan de sponsering van de City Hanzeloop en deelname aan de Eijerkamp Inruilweken. Met een mooi bedrag van 7.592.- kunnen we veel kinderen Heppie maken!