Skip to content
Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
1/8
Item 1 of 8

Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp

Wandlamp Vertigo Nova van Petite Furniture is de perfecte combinatie van techniek en design. De lamp is ontworpen door Constance Guisset en is een aanvulling op de welbekende Vertigo collectie. Het design van de lamp bestaat uit een sluier van grafische lijnen die wordt aangevuld door een handgeblazen glazen bol. De lamp is voorzien van LED-technologie waardoor deze diffuus licht afgeeft. Doordat Vertigo Nova is vervaardigd van glasvezel is deze erg licht en beweegt deze mee met de luchtstromen van de ruimte waarin deze hangt. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en tevens als hanglamp en vloerlamp. Shop wandlamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619321
Breedte 110 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl Design
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.