Skip to content

Eettafels In de SALE

Profiteer van kortingen tot 70% in onze Eijerkamp Outlet in Zutphen. Bekijk hier een selectie!

Eijerkamp SALE winter 2024

Acties & aanbiedingen tot 50% korting

Profiteer nu van extra veel voordeel op diverse merken en meubels in onze winkels en online.

Bekijk nu

Snel in huis tot 300.- voordeel

Profiteer nu van tot 300.- voordeel op voorraad & snel in huis meubels!

Bekijk nu

  Voordelig tafelen met outlet eettafels

  Op zoek naar een nieuwe eettafel? Kijk eens naar onze eettafel sale! En profiteer van extra hoge kortingen op tafels van alle bekende woonmerken in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en onze Eijerkamp outlet in Zutphen! Weg = weg, dus wees er snel bij!

  Tafels uit de outlet voor ieder budget

  Of je nu op zoek bent naar een design eettafel of tafeltje voor een kleiner budget: in de sale bij Eijerkamp vind je een eettafel passend bij ieders budget en woonwensen. De moderne eettafels van Bert Plantagie en Studio HENK staan perfect in een strak interieur, terwijl de robuuste eettafels van Henders & Hazel zich helemaal thuis voelen in een stoere woonstijl!

  Van levendige boomstamtafel uit de outlet tot compacte, strakke eettafel

  Een royale, organische eettafel in warm hout? Of liever een industriële, rechthoekige tafel in stoer metaal? In de sale bij Eijerkamp vind je de meest uiteenlopende eettafels! Heb je een ruime eethoek? Ga dan voor een lange eettafel en plaats er een set eetkamerstoelen met eetkamerbank aan om met het hele gezin urenlang gezellig te tafelen. Compacte eethoek? Ga dan bijvoorbeeld voor een ronde tafel met centrale poot of een uitschuifbaar exemplaar om de ruimte optimaal te benutten!

  Shop jouw favoriete sale eettafel bij Eijerkamp

  Bij Eijerkamp shop je talloze eettafels in de sale van bekende woonmerken als Bodilson, Studio Henk, BePureHome, Feelings & meer! Bekijk nu een selectie online of kom langs in onze outlet in Zutphen of onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de complete collectie outlet eettafels bekijken en shop jouw favoriet!

  Lees meer