Skip to content
Studio HENK Column Eettafel
Studio HENK Column Eettafel
Vanaf 1949.-
Vergroten
  • Studio HENK Column Eettafel
1/15
Item 1 of 15

Studio HENK Column Eettafel

Vanaf 1949.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Column Eettafel

Speciaal voor Eijerkamp ontwierpen founders van Studio Henk, Okke & Xander Albers, eettafel Column.

De nieuwste eetkamertafel uit de collectie van het Amsterdamse design merk is vernoemd naar de naar de slanke maar solide pootconstructie die herinnert aan historische zuilen uit de architectuur. En geeft de tafel een krachtige en typische Studio Henk signatuur. Voor het vervaardigen van deze design tafel is uitsluitend FSC gecertificeerd hout, multiplex of fineer, gebruikt. Zo is Column klaar voor de toekomst!   

Eettafel Column van Studio Henk is bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal te verkrijgen in diverse afmetingen, rond of rechthoekig, en in vier duurzame houtsoorten en –kleuren. Kom langs in onze woonwinkels voor alle mogelijkheden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1646206
Breedte 100 cm
Hoogte 74 cm
Lengte 280 cm
Vorm Rechthoekig
Hoogte onderkant tafel 71 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Uitschuifbaar Nee
Merk Studio HENK
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer