Skip to content
Studio HENK Mikado Eettafel
Studio HENK Mikado Eettafel
Vanaf 2019.-
Vergroten
  • Studio HENK Mikado Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Studio HENK Mikado Eettafel

Vanaf 2019.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Mikado Eettafel

Studio HENK x Eijerkamp: eettafel Mikado is een ontwerp van het Amsterdamse designmerk en exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp. Vernoemd naar het spel Mikado, waarbij de juiste balans vinden centraal staat. Het bijzondere frame bestaat uit diverse ronde buizen welke elkaar doorkruizen. Wanneer je één van de elementen weghaalt, gaat net als bij het spel mikado de balans verloren.

De getoonde Mikado eettafel is voorzien van een wit quadpod frame. Naast de bekende ronde, ovale, plat ovale en rechthoekige vormen, introduceert Studio HENK met de Mikado een nieuw, asymmetrisch tafelblad 'Paper' en vernieuwende, ronde bladafwerking 'Radius'. Tafel Mikado is verkrijgbaar in diverse afmetingen en randafwerkingen. Stel eettafel Mikado naar wens samen met keuze wit of zwart frame en diverse vormen tafelbladen in duurzame houtsoorten en een rijk kleurenpalet onderhoudsvriendelijk Fenix.

Ontdek eettafel Mikado voor een bijzonder mooie prijs nu in de Studio Henk stores bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

Studio HENK Mikado Eettafel
Studio HENK Mikado Eettafel