Skip to content
Studio MIK Loki Elementenbank
Studio MIK Loki Elementenbank
Vanaf 4371.-
Vergroten
  • Studio MIK Loki Elementenbank
1/24
Item 1 of 24

Studio MIK Loki Elementenbank

Vanaf 4371.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Studio MIK Loki Elementenbank

Elementenbank Loki van Studio MIK biedt de mogelijkheid om een zitlandschap te creëren dat precies past bij de persoonlijke woonwensen en de oppervlakte en vorm van de woonruimte. Deze robuuste modulaire zitbank bestaat uit verschillende losse elementen die eenvoudig met elkaar te combineren zijn. 

Combineer bijvoorbeeld elementen met en zonder rug- of armleuning voor een speels geheel of kies voor een element met ronde vormen om de robuuste bank wat meer elegantie te geven. Ieder element is afzonderlijk te bekleden met diverse stof- en leersoorten om zo ook te kunnen variëren in kleur- en materiaalgebruik. 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van elementenbank Loki van Studio MIK nu in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637003
Hoogte 70 cm
Vorm Rond
Zithoogte 45 cm
Materiaal Stof
Merk Studio MIK
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Studio MIK Meer van dit merk
Bekijk alles van Studio MIK