Skip to content
Vitra Standard Eetkamerstoel
Vitra Standard Eetkamerstoel
Vergroten
  • Vitra Standard Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Vitra Standard Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken

Actie Vitra 6e eetkamerstoel cadeau

Ontvang nu bij aankoop van 5 eetkamerstoelen uit de collectie van Vitra de 6e stoel cadeau in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! 

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Standard Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Standard van Jean Pouvré (1939) voor Vitra is een iconische klassieker. Het ontwerp van de Franse ontwerper en constructeur wordt gekenmerkt door zijn simplistische vormgeving en is al jaren een zeer gewaardeerde designstoel.

Gewoonlijk worden eetkamerstoelen voornamelijk belast op de achterpoten van de stoel. Dit feit is het uitgangspunt voor het ontwerp van Pouvré: de achterpoten van eetkamerstoel Standard zijn robuust en solide en staan sterk in contrast met de slanke staalbuis poten aan de voorzijde van de stoel. Dit maakt de Standard een innovatief ontwerp dat tot in de kleinste details is uitgedacht.

Eetkamerstoel Standard van Vitra is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties en materialen. Dit maakt het mogelijk de stoel volledig naar wens samen te stellen. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel Standard van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631076
Breedte 40 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 45 cm
Zithoogte 46,5 cm
Zitdiepte 45 cm
Materiaal Eiken
Kleur Naturel, Ecru
Kleur onderstel Ecru
Merk Vitra
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer