gratis verzending vanaf € 500

Vacature Stagiair Klantcontact (32-40 uur)

Ben jij een enthousiaste HBO student en op zoek naar een stage plek waar je zowel meewerkt, ondersteuning biedt als interessante projecten uitwerkt? Staat de klant altijd centraal bij jou en wil jij je communicatieve en commerciële skills verder ontwikkelen?

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires om onze klantcontact teams te versterken.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wat ga je doen?

Je krijgt de kans om drie teams te ondersteunen op het gebied van klantcontact.

Het Klantcontact Centrum is telefonisch, via de chat op per e-mail het eerste aanspreekpunt voor de klant. Sales Support verwerkt bestellingen van de klant en ondersteunt telefonisch 150 verkoopadviseur tijdens het verkoopproces. Daarnaast is dit team ook een belangrijke spil naar andere afdelingen toe gericht op bestellingen, levertijd en planningen. Tot slot is Klantenservice verantwoordelijk voor de telefonische en digitale aanname van servicemeldingen (aftersales) en beantwoordt algemene vragen over o.a. het onderhoud van meubels.

Deze teams zorgen er dagelijks voor dat de klant zich thuis voelt bij Eijerkamp en bezorgt de klanten een glimlach! Jij kan je breed gaan oriënteren en op meerdere plekken een kijkje in de keuken nemen.

Je werkzaamheden op een rijtje

 • Je zet jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid in om zowel telefonisch als via de mail/chat de behoefte achter de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen;
 • Je voert administratieve handelingen uit en kunt snel schakelen en de rust bewaken tussen de administratieve werkzaamheden en het klantcontact;
 • Je kunt écht interessante en leerzame projecten oppakken en/of ondersteuning bieden op het gebied van:
 • Creëren van een informatiebron voor de medewerkers van ons klantcontactcentrum, zodat alle belangrijke informatie makkelijk te vinden is!
 • Leveranciersmanagement: het controleren en vooral ook verbeteren van onze afspraken waardoor we samen met de leverancier een nog betere service kunnen leveren;
 • Creëren van financiële richtlijnen voor onze serviceafdeling door middel van een kosten/baten analyse.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële economie, Communicatie of Small Business & Retailmanagement;
 • Je bent op zoek naar een meeloopstage voor minimaal 5 maanden;
 • Je interesse gaat uit naar klantcontact en telefonie;
 • Communicatief ben je sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent proactief en hebt een actieve werkhouding;
 • Tot slot houd je van de dynamiek die past binnen de Retail;
 • Én natuurlijk ben jij gemotiveerd en enthousiast om deze uitdaging aan te gaan!

Wat bieden wij?

In een enthousiast klantcontactteam leren wij je graag alles over klantcontact en telefonie. Je gaat deel uit maken en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een passende stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Klantcontact' graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer