gratis verzending vanaf € 500

Vacature Stagiair Klantcontact

Fulltime, 32-40 uur.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Ben jij een gemotiveerde HBO student en volg jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële economie, Communicatie of Small Business & Retailmanagement? Wil jij je communicatieve en commerciële skills verder ontwikkelen? Staat de klant altijd centraal bij jou? Ben je op zoek naar een stage waar je zowel meewerkt, ondersteuning biedt als interessante projecten uitwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf september 2021 zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires om onze klantcontact teams te versterken.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis'.

Wat ga je doen?

We hebben drie afdelingen gericht op Klantcontact. Zodra de klant telefonisch, via de chat of per e-mail contact opneemt dan is het Klantcontact Centrum het eerste aanspreekpunt. Het Sales Support team verwerkt de bestelling van de klant en ondersteunt telefonisch 150 verkoopadviseurs tijdens het verkoopproces. Ook is het Sales Support team een belangrijke spil naar andere afdelingen toe als het bijvoorbeeld gaat om de bestelling, levertijd en de planning van de orders. Tot slot is Klantenservice verantwoordelijk voor de telefonische en digitale aanname van servicemeldingen (aftersales) en beantwoordt algemene vragen over o.a. het onderhoud van meubels. Deze afdelingen zorgen er dagelijks voor dat de klant zich thuis voelt bij Eijerkamp en om de klanten een glimlach te bezorgen!

Je krijgt de kans om alle drie de teams te ondersteunen, zodat jij je breed kan oriënteren en op meerdere vlakken een kijkje in de keuken kunt nemen.

Als klantcontact stagiaire zullen globaal de volgende taken tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren:

 • Je zet jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid in om zowel telefonisch als via de mail/chat de behoefte achter de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen;
 • Je voert administratieve handelingen uit en kunt snel schakelen en de rust bewaken tussen de administratieve werkzaamheden en het klantcontact;
 • Je kunt écht interessante en leerzame projecten oppakken en/of ondersteuning bieden op het gebied van:
 • Creëren van een informatiebron voor de medewerkers van ons klantcontactcentrum, zodat alle belangrijke informatie makkelijk is te vinden!
 • Leveranciersmanagement: het controleren & vooral ook verbeteren van onze afspraken waardoor we samen met de leverancier een nog betere service kunnen leveren;
 • Creëren van financiële richtlijnen voor onze serviceafdeling doormiddel van een kosten/baten analyse.

Wie zoeken wij?

In Zutphen zijn wij op zoek naar een stagiair Klantcontact die onze verschillende teams vanaf september 2021 wil komen versterken!

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële economie, Communicatie of Small Business & Retailmanagement;
 • Je bent op zoek naar een meeloopstage voor minimaal 5 maanden;
 • Je hebt passie voor wonen en klanten;
 • Je interesse gaat uit naar klantcontact en telefonie;
 • Communicatief ben je sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Als echte teamplayer werk jij graag samen met collega’s, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
 • Je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail;
 • Je bent commercieel en flexibel;
 • Je bent proactief en hebt een actieve werkhouding;
 • Tot slot houd je van de dynamiek die past binnen de Retail;
 • Én natuurlijk ben jij gemotiveerd en enthousiast om deze uitdaging aan te gaan!

Wat bieden wij?

In een enthousiast klantcontactteam leren wij je graag alles over klantcontact en telefonie. Je gaat deel uit maken en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een leuke stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Klantcontact' graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer