gratis verzending vanaf € 500

Vacature Financieel Administratief Medewerk(st)er

Ben je proactief, nauwkeurig en accuraat? Heb je kennis van Excel en boekhoudkundige pakketten? Ben je daarnaast in het bezit van een MBO+ diploma in de richting van financiële administratie? Dan komen wij graag met jou in contact! Bekijk nu de vacature financieel administratief medewerk(st)er, 32-40 uur per week.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Voor ons hoofdkantoor in Zutphen hebben wij een openstaande vacature voor Financieel Administratief Medewerk(st)er, zowel fulltime als parttime is mogelijk (minimaal 32 uur). Je komt te werken in het team ‘Administratie’. Dit team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. De werkzaamheden van de Financieel Administratief Medewerk(st)er zijn gericht op de factuurverwerking van verkoop, inkoop en debiteurenbewaking.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste Financieel Administratief Medewerk(st)er die ons team van 6 collega’s in Zutphen komt versterken.

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van financiële administratie;
  • De afgelopen jaren heb jij passende stage/werkervaring opgedaan;
  • Je bent een administratief talent, nauwkeurig en accuraat;
  • Je hebt kennis van Excel en boekhoudkundige pakketten;
  • Je bent proactief en initiatiefrijk;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Een systeem maak jij snel eigen en je bent behendig met de computer.

Wat bieden wij?

Naast deze uitdagende baan, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur.

Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties een passende beloning met als indicatie €2.100,- bruto per maand o.b.v. fulltime (excl. vakantiegeld). Dit kan afwijken afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Financieel Administratief Medewerker Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer