Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Vacature Junior Planner

Parttime/fulltime (32-40 uur)
Wij zijn op zoek naar een Junior Planner ter uitbreiding van ons hechte team in Zutphen! De functie is voor 4 à 5 dagen per week, afhankelijk van jouw voorkeur.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Houd jij van organiseren en puzzelen en kun jij goed prioriteiten stellen? Houd jij van de dynamiek van de logistieke sector en kun jij snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Junior Planner ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de planning binnen Eijerkamp. Jij zorgt ervoor dat de mooiste meubels bij onze klanten bezorgd worden, vanuit het centrale magazijn in Zutphen. Hiervoor maak je de meest efficiënte routes door heel Nederland. Daarnaast verwerken jullie samen alle dagelijkse activiteiten op het gebied van ritplanning, klant- en chauffeurscontact en andere backoffice activiteiten.

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met alle bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. In ons familiebedrijf helpen wij onze klanten elke dag bij het creëren van een fijn nieuw thuis.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel face-to-face als telefonisch kun jij klanten informeren over bezorgafspraken en vind je het leuk om de vraagbaak voor collega’s en klanten te zijn met betrekking tot bezorging en routes;
 • Je kunt goed samenwerken met zowel interne afdelingen (verkoop, klantenservice, en magazijn) als externe partijen (externe transporteurs, verhuisbedrijven en verhuurbedrijven wagenpark);
 • Je hebt er feeling voor om de juiste afweging te maken tussen klantgerichtheid en een efficiënte ritplanning;
 • Je hebt technisch inzicht in het formaat van verschillende meubels en hier ook affiniteit mee;
 • Je hebt oog voor efficiëntie en weet kansen om processen te verbeteren te benoemen.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, maar er is veel meer!

 • Je komt te werken in een klein en gezellig team. Waardoor je ook goed ingewerkt wordt;
 • Onze bedrijfscultuur is open en informeel;
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen én wij leren ook graag van jou;
 • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken;
 • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
 • En last but not least: gezellige borrels en legendarische feestjes!
Lees meer
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Meer informatie & solliciteren

Vragen over deze vacature? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Junior Planner Zutphen’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

werken bij Eijerkamp Zutphen