Skip to content

Vacature Meubelbezorger B-rijbewijs

Voor minimaal 4 dagen en in bezit van B-rijbewijs!

Arnold Gerritsen
Vakantiewerk meubelbezorger Eijerkamp Zutphen

Droom jij ervan om meubels te bezorgen, maar ben jij niet in het bezit van een C-rijbewijs? Geen probleem! Wij zijn op zoek naar enthousiaste bezorgers die in het bezit zijn van een B-rijbewijs én houden van aanpakken.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 300 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Een kijkje achter de schermen

Lisanne Eijerkamp geeft je een kijkje achter de schermen in Eijerkamp Magazijn en op de vrachtwagen! Kijk je mee?

Arnold Gerritsen

Wij maken graag kennis met je!

Bel of app met Arnold via 0682941589 en kom alles te weten over deze vacature voor meubelbezorger!


Wie zoeken wij?

Ter versterking van ons bezorgteam zoeken we enthousiaste bezorgers die klanten graag blij maken met hun nieuwe meubels. Aan het einde van de dag breng je de bus weer terug in Zutphen en zorg je dat de cabine opgeruimd en netjes is. Dan kun je de volgende dag weer lekker fris op pad!

 • Je bent minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt geen punten op je rijbewijs;
 • Je vindt het een uitdaging dat geen dag hetzelfde is;
 • Als visitekaartje van Eijerkamp is het belangrijk dat je vriendelijk en correct bent en er netjes en verzorgd uit ziet;
 • Vanzelfsprekend ben je in goede lichamelijke conditie en beheers je de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, maar er is meer!

 • Je maakt deel uit van ons enthousiaste bezorgteam;
 • Onze bedrijfscultuur is open en informeel;
 • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
 • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaande profiel? Dan zien wij jouw CV (met recente foto) en motivatie o.v.v. ‘Vacature Meubelbezorger B-rijbewijs’ graag tegemoet via sollicitatie@eijerkamp.nl of bel/app met Arnold voor meer informatie via 0682941589!

 • JE SOLLICITEERT
  JE SOLLICITEERT

  Nadat jouw sollicitatie bij ons binnen is gekomen, beoordelen we je cv en motivatiebrief op onder andere de genoemde functie-eisen.

 • HET EERSTE CONTACT
  HET EERSTE CONTACT

  Wij nemen telefonisch contact met je op om alvast kort kennis te maken. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek in voor een kennismaking in één van onze winkels.

 • KENNISMAKINGSGESPREK
  KENNISMAKINGSGESPREK

  Tijdens de eerste fysieke kennismaking leren we je graag beter kennen en gaan in op je competenties, werkervaring en de inhoud van de functie. Indien nodig vindt er een tweede gesprek plaats om van beide kanten een duidelijker beeld te krijgen.

 • WE SAY YES!
  WE SAY YES!

  Is er een wederzijdse match? Dan doen we jou graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Na een online ondertekening start jouw avontuur bij Eijerkamp!