gratis verzending vanaf € 500

Vacature Stagiair Stylist/Visual Merchandiser accessoires

Ben jij een gedreven creatieveling en heb jij passie voor accessoires? Wil jij stage lopen bij Eijerkamp, onder andere bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

vacature Stagiair Stylist/Visual Merchandiser

Wij zijn voor 4-5 dagen op een zoek naar een enthousiaste Stagiair Stylist/Visual Merchandiser die ons hechte team in Veenendaal per februari 2022 komt versterken!

Lees meer
Joan van der Klooster
Joan van der Klooster
Interieur- & aankoopadviseur
Eijerkamp Veenendaal
Wie zijn wij? over Eijerkamp

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Vacature Stagiair Stylist/Visual Merchandiser accessoires

Wie zoeken wij?

In Veenendaal zijn wij op zoek naar een stagiair Stylist / Visual Merchandiser die het stylingteam wil komen versterken op het gebied van accessoires! Ons team is dagelijks bezig met de inrichting, visual merchandising en styling van onze winkels in zowel Zutphen als Veenendaal. Als stagiair stylist ga je elke uitdaging aan om voor iedere collectie een passende setting te creëren, waarin de accessoires het best tot hun recht komen. Daarnaast beleef je er ook plezier aan om klanten op een professionele manier te adviseren over de accessoires die jij gepresenteerd hebt, zodat je de woonwens van de klant omzet naar een aankoop.

  • Je volgt een MBO opleiding in de richting van (winkel)styling;
  • Per februari 2022 ben je op zoek naar een meeloopstage voor minimaal 5 maanden;
  • Je hebt gevoel én passie voor interieur, stijl, vormgeving, kleur met name op het gebied van accessoires;
  • Jij bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Je bent proactief en hebt een actieve werkhouding;
  • Je bent een aanpakker en steekt graag je handen uit de mouwen. Vracht verwerken of meubels verplaatsen is voor jou geen enkel probleem;
  • Naast dat je creatief bent, kun je ook commercieel denken;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Als echte teamplayer werk jij graag samen met collega-stylisten, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Tot slot ben jij gemotiveerd en enthousiast om bij ons aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast team en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een leuke stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Lees meer

Solliciteren op deze vacature?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Stylist / Visual merchandiser accessoires Veenendaal’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

bekijk alle vacatures
werken bij Eijerkamp Veenendaal