Skip to content

Traineeship Commercieel Interieuradviseur

Sta jij aan het begin van je (volgende) carrière en heb jij veel gevoel en een passie voor interieur? En wil jij je hierin professioneel ontwikkelen tot Commercieel Interieuradviseur bij de mooiste woonwinkel van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Vacature traineeship Commercieel Interieuradviseur

Wie zoeken wij?

Eijerkamp biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig Interieuradviseur, waarbij je op professionele wijze de juiste indeling-, meubel-, materiaal- en kleurcombinaties leert maken. Dit doen we door middel van een 3-jarig traineeship waarin we je meenemen in alle facetten van het interieur vak.

Joan van der Klooster
Joan van der Klooster
Interieur- & aankoopadviseur
Eijerkamp Veenendaal
Over jou Wie ben jij?

Uiteraard heb je een passie voor interieur en ben je op de hoogte van de nieuwste woontrends. Je bent gedreven om je creativiteit en commercialiteit goed te benutten en weet als geen ander hoe voor jouw klant een fijn thuis creëert. Met als resultaat een passend interieuradvies en bijbehorende meubels.

Traineeship Interieuradviseur Eijerkamp Veenendaal

Aan de slag bij Eijerkamp

Ben je (bijna) in het bezit van een diploma van een interieuropleiding zoals Cibap, Nimeto, Linnartz, Jan des Bouvrie of vergelijkbaar? Dan is dat zeker een pre, maar geen must. Afhankelijk van jouw ervaring, start je de eerste drie tot zes maanden in de rol van verkoopadviseur om alle merken en collecties goed te leren kennen. Ondertussen volg je een commerciële verkooptraining en leer je de basisfacetten van verkoop en klantgerichtheid. Wanneer jij er klaar voor bent, ga je je verder specialiseren in de rol van Commerciële Interieuradviseur! Je loopt mee met onze ervaren interieuradviseurs en volgt trainingen. Zo volg je twee keer per jaar trendtrainingen met de nieuwste woontrends, maar ook leer je in te tekenen op schaal, een interieurontwerp te maken en onze verschillende soorten klanten te herkennen en daarop commercieel en creatief in te spelen. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten en leerpunten liggen. Door coaching-on-the-job helpen we je je te ontwikkelen tot Commerciële Interieuradviseur op hoogwaardig Eijerkamp niveau! Op vrijdag, zaterdag (en zondag in Zutphen) geven we de meeste interieuradviezen. Afwisseling in werkdagen en uren vind je dan ook prettig, ook in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

  • Een mooie (her)start van je carrière door een uitgebreid programma met veel aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Trainingen en coaching-on-the-job bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland, waardoor jij je ontwikkelt tot de beste interieuradviseur;
  • Een baan voor 4 tot 5 dagen per week, afhankelijk van jouw voorkeur;
  • Je komt te werken in een gezellig en gedreven team in een familiebedrijf met o.a. mede trainees die jouw passie voor wonen met je delen;
  • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
  • Bovenop je basissalaris ontvang je een aanvullend variabel salaris;
  • En makkelijk verdiend: voor het werken op zondagen krijg je een toeslag van 50% en op feestdagen 100%;
  • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken;
  • En last but not least: gezellige borrels en legendarische feestjes!
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Meer informatie & solliciteren

Vragen over deze vacature? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Ben je enthousiast over dit traineeship en wil je je ontwikkelen tot Commercieel Interieuradviseur bij Eijerkamp? Solliciteer dan nu door je cv met recente foto en motivatie te versturen naar sollicitatie@eijerkamp.nl o.v.v. ‘Traineeship Commercieel Interieuradviseur Veenendaal’.

werken bij Eijerkamp Veenendaal