Skip to content

Vacature Visual Merchandiser

Wij zijn op zoek naar een parttime (16-24 uur) Visual Merchandiser die ons hechte team in Veenendaal komt versterken.

werken bij Eijerkamp Zutphen

Ben jij een gedreven creatieveling en heb jij passie voor interieur, kleur en styling? Heb jij ervaring in de woonbranche en ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Kun je dit vervolgens ook commercieel vertalen naar de winkelvloer? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie zijn wij? over Eijerkamp

Liefde en passie voor meubels zit al 95 jaar ons DNA. Ons woonwinkels met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal & Zutphen en zijn o.a. bekend van TV-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en ‘Kopen zonder Kijken’. In onze fysieke winkels en op onze digitale en sociale platformen inspireren we dagelijks duizenden bezoekers om van hun huis een fijn thuis te maken! We staan elke dag open voor onze klanten en voor jouw ideeën!

werken bij Eijerkamp Zutphen

Wat ga je doen?

Ons Visual Merchandise team is voortdurend actief om onze winkels in de juiste stemming te brengen. Als Visual Merchandiser ben je verantwoordelijk voor de optimale, commerciële presentatie van het winkelbeeld en het vertalen van het inkoopconcept naar de winkelvloer. Door de diversiteit aan woonformules, merken en woonstijlen ga je als Visual Merchandiser elke uitdaging aan om voor iedere collectie een passende setting te creëren, waarin de meubels het best tot hun recht komen. Daarnaast creëer je commerciële en inspirerende presentaties voor diverse instore campagnes en events!

Wie ben jij?

 • Je bent gepassioneerd en hebt een commerciële instelling;
 • Je bent creatief en neemt initiatief in het oppakken van projecten;
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (zoals Nimeto, Cibab of SintLucas) in de richting van Visual Merchandising/winkelstyling;
 • Je hebt werkervaring binnen de fashion- en/of woonretail;
 • Je bent een flexibele aanpakker en steekt graag je handen uit de mouwen. Een wand schilderen of een bank verplaatsen is voor jou geen enkel probleem;
 • Als eerste ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunt dit vertalen naar diverse stijlen op de winkelvloer;
 • En natuurlijk heb je gevoel én passie voor interieur, kleur en styling!

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, maar er is meer!

 • Je komt te werken in een inspirerende omgeving met enthousiaste en creatieve collega’s;
 • Wij zijn een professioneel familiebedrijf met een informele sfeer;
 • Leer elke dag meer: wij delen graag onze kennis met je en leren ook van jou;
 • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
 • En makkelijk verdiend: voor het werken op zondagen krijg je een toeslag van 50% en op feestdagen 100%;
 • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken;
 • En last but not least: gezellige borrels en legendarische feestjes!
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Meer informatie & Solliciteren

Vragen over deze vacature? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Visual Merchandiser Veenendaal’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

 

werken bij Eijerkamp
 • JE SOLLICITEERT
  JE SOLLICITEERT

  Nadat jouw sollicitatie bij ons binnen is gekomen, beoordelen we je cv en motivatiebrief op onder andere de genoemde functie-eisen.

 • HET EERSTE CONTACT
  HET EERSTE CONTACT

  Wij nemen telefonisch contact met je op om alvast kort kennis te maken. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek in voor een kennismaking in één van onze winkels.

 • KENNISMAKINGSGESPREK
  KENNISMAKINGSGESPREK

  Tijdens de eerste fysieke kennismaking leren we je graag beter kennen en gaan we in op je competenties, werkervaring en de inhoud van de functie. Indien nodig vindt er een tweede gesprek plaats om van beide kanten een duidelijker beeld te krijgen.

 • WE SAY YES!
  WE SAY YES!

  Is er een wederzijdse match? Dan doen we jou graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Na een online ondertekening start jouw avontuur bij Eijerkamp!