Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Verkoopadviseur Slapen Veenendaal

Parttime, 20-30 uur.

Verkoopadviseur Design Eijerkamp Veenendaal

Maak jij gemakkelijk contact met de bezoekers van ons Slaap Center en zorg jij ervoor dat de klant zich snel op zijn gemak voelt? Om vervolgens met jouw communicatieve vaardigheden de slaapwensen te achterhalen en hierop in te springen met een optimaal persoonlijk slaapadvies? Dan komen we graag in contact met jou!

In Veenendaal hebben wij een openstaande vacature voor verkoopadviseur slapen in ons Slaap Center. Deze vacature is voor de maandagmiddag, donderdag en zaterdag en eventuele overige uren worden in overleg bepaald.

Jij weet als geen ander dat het in de functie van verkoopadviseur slapen draait om het juiste advies. Met jouw passie voor en kennis van slaapcomfort weet je onze klanten met enthousiasme en deskundigheid te informeren en adviseren over elk kwalitatief hoogstaand product van Tempur. Het is jouw doel om de klant in je adviesgesprek de optimale Tempur-beleving te laten ervaren en zo van bezoekers tevreden en trouwe klanten te maken!

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een professionele en klantgerichte Tempur verkoopadviseur die ons team in Veenendaal komt versterken. Als Tempur slaapexpert kom je te werken in een enthousiast en gedreven team slaapexperts, elk gespecialiseerd in een specifiek slaapmerk.

  • Je beleeft er veel plezier aan om klanten op een professionele en deskundige manier te adviseren;
  • De slaapwensen van de klant kun jij omzetten naar een passende aankoop;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je hebt affiniteit met slaapcomfort en hebt enige kennis van het vak;
  • Ervaring met verkoop is een pré;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig en op alle vrijdagavonden en zaterdagen wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer! Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waar elke dag anders is, en je veel vrijheid krijgt in je werkzaamheden. Wij zijn een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur en een prettige werksfeer. Ook krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen middels verkooptrainingen.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Verkoopadviseur Slapen Veenendaal’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer