gratis verzending vanaf € 500

Woontrend 2018 Warm roze & grijsblauw

Een warme, uitnodigende, zachtroze tint (Heart Wood van Flexa) en diep vergrijsd blauw (Climax van Histor) met een klassieke en tijdloze uitstraling: samen vormen de trendkleuren van 2018 een elegante en frisse combinatie!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2018 Roze & Blauw

Spannende combinatie van beide tinten

De zacht roze kleur biedt warmte, terwijl het koele blauw een kalmerend effect heeft in de woonruimte. Creëer een spannend effect door beide tinten in de woonruimte te combineren.

Donkere & lichte tinten

Te heftig? Kies voor ton sur ton! En breid het roze of grijsblauwe kleurenpalet uit met donkerde en lichtere tinten in dezelfde kleurtonen.

Lees meer

Woontip van onze interieurstylist

Grijsblauw is niet meer weg te denken in het interieur van 2018! In combinatie met warm roze krijgt de woonruimte een spannende uitstraling.

Online Interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Aan de adviestafel met transparante tussenschermen, krijg je aan de hand van je plattegrond en foto’s een persoonlijk advies met compleet interieurplan. In elke woonstijl en ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen