Skip to content

Woontrend 2019 Night Watch

Laat je omarmen door de donkere kleuren van de nacht met de woontrend van 2019: Night Watch!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2019 Night Watch

Waar we in 2018 kozen voor één wand in een donkere kleur, voeren we het donkere kleurenpalet in 2019 in het gehele interieur door. Op de wand, maar ook in de meubels en accessoires kiezen we voor donkergroen, blauw, grijs en zwarttinten: diepe donkere kleuren vormen de basis van het Night Watch interieur. Door verschillende donkere tinten te combineren ontstaat er een spannende dynamiek!

Woontrend 2019 Night Watch eethoek
Woontrend 2019 Night Watch detail

Pure structuren & natuurlijke materialen

Het donkere kleurenpalet uit de woontrend Night Watch komt tot leven met pure structuren en natuurlijke patronen & materialen. Hiermee nemen we afscheid van het perfecte plaatje dat we vaak in woonbladen, op tv en in blogs zien. Onverwachte, imperfecte combinaties voeren de boventoon in deze woontrend: honingraat patronen, gebakken aardewerk, keramiek, grove stoffen, geschuurd leder, onafgewerkt hout en verschillende soorten natuursteen worden naar hartenlust gecombineerd!

Woontrend 2019 Night Watch slaapkamer
Woontrend 2019 Night Watch kast

Sprankelende details

Doorbreek de donkere kleuren van de nacht met details in messing en goud. Én laat de woontrend Night Watch, net zoals een sprankelende sterrenhemel, stralen! Van verlichting tot het onderstel van een stoel en accessoires: pas goudkleurige materialen subtiel toe!

Is goud te uitgesproken voor jouw woonsmaak? Kies dan voor blond houten accenten om een subtiel kleurcontrast toe te voegen.

Woontip van onze interieurstylist

Speel met verschillende materialen in donkere kleuren! Combineer een natuursteenlook eettafel van keramiek met houten eetkamerstoelen, een behaaglijke bank in grove stof en een fauteuil in geschuurd leder.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen