Skip to content

Woontrend 2019 Spiced Honey

De warme amberkleurige tint Spiced Honey is door Flexa uitgeroepen tot kleur van 2019 en heeft een goudgele gloed.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2019 Spiced Honey eetkamer

Geïnspireerd op de schoonheid van honing, elegant en een echte allemansvriend: ga je voor een rustige sfeer in huis, combineer Spiced Honey dan met andere aardse bruin- en grijstinten.

Woontrend 2019 Spiced Honey bankstel
Woontrend 2019 Spiced Honey fauteuil

Terrazzo Tones

De Terrazzo trend zet door in 2019 en combineert perfect met de kleur Spiced Honey. Het duurzame materiaal blaast restmateriaal een nieuw leven in, en zien we volop terug in onder andere tafelbladen, krukjes, verlichting en accessoires. Een statement in je interieur maken met terrazzo? Kies voor het gestipte steen op de vloer, in de keuken, badkamer of trap! 

Wist je dat...
Terrazzo ooit in Italië  ontstond? Het materiaal is voordeliger dan marmer en wordt vervaardigd uit reststukken natuursteen die gestort worden in gekleurd beton. Door het beton vervolgens te polijsten komt het kenmerkende terrazzo patroon tevoorschijn. Anno 2019 worden uiteenlopende materialen gebruikt om terrazzo te maken. 

Woontrend 2019 Spiced Honey kast
Woontrend 2019 Spiced Honey slaapkamer

Aaibaar ribfluweel

Maak de woontrend Spiced Honey aaibaar met ribfluweel. Deze trend is overgewaaid uit de mode en wordt in 2019 ook veelvuldig toegepast op meubels. Pas de ribfluweel trend subtiel toe door voor sierkussens in dit materiaal kiezen. Een groots gebaar maken? Ga voor een (hoek)bank of fauteuil in ribfluweel en geef je interieur een retro knipoog naar de seventies.

Wist je dat...
Ribfluweel, ook Corduroy of ribcord genaamd, ondanks de hoge aaibaarheidsfactor een ijzersterk materiaal is? Het Engelse textielweefsel wordt vanaf de 19e eeuw vooral gebruikt voor het maken van werkbroeken voor mannen. Én is hiermee een duurzame stoffering voor je nieuwe meubels!

Woontip van onze interieurstylist

Kies je liever voor een meer uitgesproken kleurenpalet? Creëer dan een spannende mix van Spiced Honey in combinatie met vergrijsd blauw, roze en bordeaux rood. Een zonnig interieur? Door Spiced Honey te combineren met stralend geel, wit en lichte grijstinten haal je de mediterrane zomer in huis.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen