Skip to content

Woontrend 2020 Bright Design

Ga voor duurzaam deze lente met de woontrend van 2020: Bright Design.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2020 Bright Design

In deze frisse voorjaarstrend draait het om het gebruik van hoogwaardige, eerlijke materialen die een leven lang meegaan én goed zijn voor onze planeet. Comfortabele meubels met een bijzonder verhaal en iconische klassiekers komen samen in dit moderne interieur.

Woontrend 2020 Bright Design eetset

Tijdloze, hoogwaardige designmeubels

In de woontrend Bright Design speelt duurzaamheid een grote rol. Design meubels van Nederlandse bodem mogen dus niet ontbreken in deze moderne woonstijl. Tijdloze en kwalitatieve ontwerpen gaan lang mee doordat ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, eerlijke materialen als wol, lokaal hout en leder. Daarnaast zijn bijna alle Nederlandse design meubels volledig vervaardigd in Nederland. Dat heeft verschillende voordelen: er is minder transport nodig, wat beter is voor onze planeet, en jij weet precies waar je meubel vandaan komt.

Frisse pasteltinten met 'n zwart accent

In de Bright Design woontrend van 2020 voeren zachte pasteltinten als zalmroze, groen en lichtgrijs de boventoon. Met de toevoeging van subtiele zwarte accenten zet je de pasteltinten kracht bij en komt het Bright Design interieur tot leven.

Woontip van onze interieurstylist

Door te kiezen voor meubels met ranke, zwarte onderstellen voeg je dit uitgesproken accent eenvoudig toe en verbind je de verschillende kleuren en materialen in de woonruimte met elkaar.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen