• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Bright Design

Woontrend lente 2020: Bright Design

Ga voor duurzaam deze lente met de woontrend van 2020: Bright Design. In deze frisse voorjaarstrend draait het om het gebruik van hoogwaardige, eerlijke materialen die een leven lang meegaan én goed zijn voor onze planeet. Comfortabele meubels met een bijzonder verhaal en iconische klassiekers komen samen in dit moderne interieur.

bekijk alle woontrends

Woontrend 2020 Bright Design

Tijdloze, hoogwaardige designmeubels

In de woontrend Bright Design speelt duurzaamheid een grote rol. Design meubels van Nederlandse bodem mogen dus niet ontbreken in deze moderne woonstijl. Tijdloze en kwalitatieve ontwerpen gaan lang mee doordat ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, eerlijke materialen als wol, lokaal hout en leder. Daarnaast zijn bijna alle Nederlandse design meubels volledig vervaardigd in Nederland. Dat heeft verschillende voordelen: er is minder transport nodig, wat beter is voor onze planeet, en jij weet precies waar je meubel vandaan komt.

Woontrend 2020 Bright Design

Frisse pasteltinten met 'n zwart accent

In de Bright Design woontrend van 2020 voeren zachte pasteltinten als zalmroze, groen en lichtgrijs de boventoon. Met de toevoeging van subtiele zwarte accenten zet je de pasteltinten kracht bij en komt het Bright Design interieur tot leven. Door te kiezen voor meubels met ranke, zwarte onderstellen voeg je dit uitgesproken accent eenvoudig toe en verbind je de verschillende kleuren en materialen in de woonruimte met elkaar.

bekijk vtwonen Stijl Studio's

bekijk vtwonen make-overs

Woontrend 2020 Bright Design

De lentetrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Bright Design woontrend van voorjaar 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp.

maak afspraak interieuradvies