• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Colourful Industrial

Woontrend lente 2020: Colourful Industrial

Stoere materialen, frisse lentekleuren en zachte pasteltinten komen samen in de woontrend van deze lente: Colourful Industrial. Deze stoere woonstijl combineert industriële items van hout en metaal met aaibare stoffen en vrolijke kleurtinten waardoor een fris voorjaarshuis ontstaat.

bekijk alle woontrends

Eijerkamp Collectie Malta hoekbank >

Stoere meubels in de mix met kleurrijke materialen

Dat de industriële woonstijl perfect samengaat met ranke en kleurrijke elementen zie je terug in de Colourful Industrial lentetrend. Waar we voorheen vooral onbewerkte houtsoorten en robuuste meubels zagen, combineren we in de woonstijl industrieel anno 2020 juist ranke stoere elementen met zachte en aaibare materialen. Mix een betonlook eettafel bijvoorbeeld met velvet eetkamerstoelen en combineer een hoekbank in een lichtroze stof met een zwarte houten kast voor een stoer contrast. 

Woontip:
Verbind meubels in uiteenlopende kleuren met elkaar door kleuren te herhalen. Alle meubels in dit kleurrijke industriële interieur zijn voorzien van een zwart metalen onderstel met een elegante uitstraling. Zo houd je het interieur rustig en creëer je eenheid.

Eijerkamp Collectie fauteuil Sjoerd >

Pak uit met kleur in woontrend Colourful Industrial

In het industriële voorjaarshuis van 2020 is ruimte voor kleur! Juist door frisse voorjaarskleuren in een palet van roze en gele tinten toe te voegen, wordt het industriële interieur sfeervol en toegankelijk. Kleur niet stoer? Integendeel! De lentetrend Colourful Industrial laat zien dat je ook met kleur een stoer industrieel interieur kunt creëren!  

bekijk vtwonen Stijl Studio's

bekijk vtwonen make-overs

Eijerkamp Collectie eetkamerstoel Thomas >

De lentetrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Colourful Industrial woontrend van voorjaar 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp.

maak afspraak interieuradvies