Skip to content

Woontrend 2020 Colourful Industrial

Stoere materialen, frisse lentekleuren en zachte pasteltinten komen samen in de woontrend van deze lente: Colourful Industrial.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2020 Colourful Industrial

Deze stoere woonstijl combineert industriële items van hout en metaal met aaibare stoffen en vrolijke kleurtinten waardoor een fris voorjaarshuis ontstaat.

Woontrend 2020 Colourful Industrial fauteuil

Stoere meubels in de mix Met kleurrijke materialen

Dat de industriële woonstijl perfect samengaat met ranke en kleurrijke elementen zie je terug in de Colourful Industrial lentetrend. Waar we voorheen vooral onbewerkte houtsoorten en robuuste meubels zagen, combineren we in de woonstijl industrieel anno 2020 juist ranke stoere elementen met zachte en aaibare materialen. Mix een betonlook eettafel bijvoorbeeld met velvet eetkamerstoelen en combineer een hoekbank in een lichtroze stof met een zwarte houten kast voor een stoer contrast. 

Woontrend 2020 Colourful Industrial eetset

Pak uit met kleur in woontrend colourful industrial

In het industriële voorjaarshuis van 2020 is ruimte voor kleur! Juist door frisse voorjaarskleuren in een palet van roze en gele tinten toe te voegen, wordt het industriële interieur sfeervol en toegankelijk. Kleur niet stoer? Integendeel! De lentetrend Colourful Industrial laat zien dat je ook met kleur een stoer industrieel interieur kunt creëren!  

Woontip van onze interieurstylist

Verbind meubels in uiteenlopende kleuren met elkaar door kleuren te herhalen. Alle meubels in dit kleurrijke industriële interieur zijn voorzien van een zwart metalen onderstel met een elegante uitstraling. Zo houd je het interieur rustig en creëer je eenheid.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen