• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Scandinavian Spring

Woontrend lente 2020: Scandinavian Spring

Haal het voorjaar in huis met de woontrend van de lente: Scandinavian Spring! Frisse pasteltinten, lichte houtsoorten en een mix van de uiteenlopende materialen komen samen in deze woonstijl waarvoor we ons laten inspireren door de minimalistische maar sfeervolle interieurs uit Denemarken en Zweden.

bekijk alle woontrends

Studio HENK eettafel Butterfly >

Comfortabele design meubels

In de woontrend Scandinavian Spring gaan vorm en functie hand in hand. Stijlvolle ontwerpen van ontwerpers en designmerken uit onder andere Noord-Europa en Nederland worden gekenmerkt door hun simplistische uiterlijk maar dragen tegelijkertijd bij aan een comfortabel interieur. Een flexibele elementenbank, moderne kuipstoelen of een royale eettafel: in het Scandinavian Spring interieur is ruimte om te ontspannen én om samen te komen met vrienden en familie. 

HAY bank Mags >

Frisse kleuren in de mix met blond hout

Wit vormt de lichte basis voor de Scandinavian Spring woontrend van 2020 en laat de enkele lichte kleurtinten die worden toegevoegd nog meer tot leven komen. Zachte pastellen gaan in de mix met lichte houtsoorten en her en der een kleurrijke blikvanger in bijvoorbeeld koraalrood, terra, lila of zonnig geel.

Woontip:
Door voor meubels met witte onderstellen te kiezen, straalt het Scandinavian Spring interieur rust uit. Breng je er liever meer pit in? Vervang witte stoelpoten dan door zwarte, dat geeft de woonruimte net dat beetje extra waar je naar op zoek bent.
 

Scandinavian Spring

bekijk vtwonen Stijl Studio's

bekijk vtwonen make-overs

De lentetrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Scandinavian Spring woontrend van voorjaar 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp.

maak afspraak interieuradvies