Skip to content

Woontrend 2020 Scandinavian Spring

Haal het voorjaar in huis met de woontrend van de lente: Scandinavian Spring!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
woontrend 2020 Scandinavian Spring

Frisse pasteltinten, lichte houtsoorten en een mix van de uiteenlopende materialen komen samen in deze woonstijl waarvoor we ons laten inspireren door de minimalistische maar sfeervolle interieurs uit Denemarken en Zweden.

woontrend 2020 Scandinavian Spring meubels

Comfortabele design meubels

In de woontrend Scandinavian Spring gaan vorm en functie hand in hand. Stijlvolle ontwerpen van ontwerpers en designmerken uit onder andere Noord-Europa en Nederland worden gekenmerkt door hun simplistische uiterlijk maar dragen tegelijkertijd bij aan een comfortabel interieur. Een flexibele elementenbank, moderne kuipstoelen of een royale eettafel: in het Scandinavian Spring interieur is ruimte om te ontspannen én om samen te komen met vrienden en familie.

woontrend 2020 Scandinavian Spring accessoires

Frisse kleuren in de mix met blond hout

Wit vormt de lichte basis voor de Scandinavian Spring woontrend van 2020 en laat de enkele lichte kleurtinten die worden toegevoegd nog meer tot leven komen. Zachte pastellen gaan in de mix met lichte houtsoorten en her en der een kleurrijke blikvanger in bijvoorbeeld koraalrood, terra, lila of zonnig geel.

Woontip van onze interieurstylist

Door voor meubels met witte onderstellen te kiezen, straalt het Scandinavian Spring interieur rust uit. Breng je er liever meer pit in? Vervang witte stoelpoten dan door zwarte, dat geeft de woonruimte net dat beetje extra waar je naar op zoek bent.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen