• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Touch of Elegance

Woontrend 2020: Touch of Elegance

Elegante rondingen maken een herintrede in het interieur van 2020 en worden versterkt door diepe kleurtinten. De woontrend Touch of Elegance kenmerkt zich door organische vormen, ronde elementen en ovalen blikvangers. Gedurfde, diepe kleuren als donkerbruin, aubergine, bordeaux en donkerblauw zetten de zachte vormen kracht bij en geven het interieur een klassieke touch. Combineer voor een speels lijnenspel ronde vormen met strakke elementen en geef je het interieur van 2020 een elegant karakter.

Woontrend 2020 Touch of Elegance

Touch of Elegance: het nieuwe klassiek

De extravagante woontrend Touch of Elegance is een eclectische mix van kleuren, materialen en excentrieke woonstijlen. Eigentijdse stoffen en structuren zoals velvet en tweed smelten samen met klassieke elementen als gecapitonneerde banken en fauteuils met een knipoog naar de achttiende eeuw. Vervlogen tijden komen samen in het nieuw klassieke interieur van de toekomst waarin spannende kleur- en materiaalcombinaties elkaar ontmoeten in een uitgesproken statement. 

bekijk alle woontrends

Woontrend 2020: Touch of Elegance

Ronde vormen ontmoeten strakke lijnen

Ronde vormen en strakke lijnen sluiten elkaar niet uit, maar versterken elkaar in de Touch of Elegance woonstijl van 2020. Juist door deze twee verschillende vormentalen met elkaar te combineren in de zithoek en eethoek ontstaat een verrassend klassiek schouwspel in je interieur wat perfect aansluit bij deze woontrend.

meer inspiratie vtwonen Stijl Studio's

Woontrend 2020 Touch of Elegance

Gedurfde kleurenpaletten & bijzondere structuren

Om het klassieke karakter van de Touch of Elegance woontrend meer pit te geven, zien we in deze excentrieke woonstijl van 2020 een palet van intense kleuren. Door gebruik te maken van diepe tinten als donkerblauw (door Pantone uitgeroepen tot kleur van 2020), klassiek groen, bordeauxrood en aubergine geef je de woonruimte allure en creëer je een behaaglijk interieur. In combinatie met rijke materialen en bijzondere structuren als velvet, bouclé, marmer en zijdezacht leer versterk je het luxueuze, hotel chique gevoel dat deze woontrend van 2020 oproept. 

meer inspiratie vtwonen make-overs

Woontrend 2020: Touch of Elegance

De woontrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Touch of Elegance woontrend van 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren in onze woonwinkels of maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

maak afspraak interieuradvies